Роналдиньо замества Кака в Милан


.

Роналдиньо замества Кака в Милан

   Доскорошният номер 1 на световния футбол бразилецът Роналдиньо разкри очакванията си за началото на новата кампания в италианската Серия А. Халфът на Милан не успя да покаже пълните си възможности на „Сан Сиро", но смята, че пред Милан тепърва идват дни на успехи и титли.
  „Милан изигра нелошо първенство, но Интер бяха твърде силни, а ние непостоянни на моменти. Сега обаче Леонардо изгражда нов отбор, в който мотивацията за доказване е над всичко. С напускането на Кака, в схемата на тима се отвори пробойна, но аз смятам, че останаха достатъчно класни играчи да го заместят", категоричен бе бившият халф на Барселона.
„Лично аз съм готов да покажа на феновете и ръководството, че мога да бъда лидера на състава. Все още имам много какво да покажа и дам, и силните ми мачове с „росонерите" предстоят", категорично добави още Рони.

Въпреки че бразилското присъствие в Милано намаля с напускането на Кака, според местните медии в отбора ще пристигне нов латиноамериканец в лицето на Луиш Фабиано, чийто трансфер е въпрос на часове.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

 

  Сподели
176