Роналдиньо отписа борбата за Серия А


.

Роналдиньо отписа борбата за Серия А

Милан пропусна да съкрати преднината на градските си съперници и лидери в Серия А Интер. Отборът на АНчелоти можеше да остане на пет точки зад "нерадзурите", но завърши наравно с Ювентус на "Сан Сиро" при резултат 1:1. Кларанс Сеедорф даде преднина на червено черните, но само три минути по-късно Виченцо Якуинта изравни с глава.

Бразилската звезда на Милан Роналдиньо сподели пред сайта на клуба, че вече не мисли за възможен обрат в класирането и титла за Милан:

"Стана хубав мач, но направихме глупавата грешка след като поведохме да се отпуснем или по-точно казано прекалено дълго продължавахме да се радваме на гола на Клар."

"Ако работим здраво до края на сезона няма да имаме проблеми да вземем другите мачове. Това обаче няма да има особенно значение, тъй като едва ли Интер ще допуснат загуби или равенства в три мача подред и то със съперници, които са им доста под класата. Грешката, която допуснахме вчера трябва да ни е за урок за в бъдеще.", завърши бразилецът.

Евентуална победа на Интер в следващата срещу Сиена в идния кръг ще означава четвърта поредна титла в Италия за "нерадзурите".

ЦВЕТЕЛИН ГАВАЗОВ

  Сподели
117