Гатузо хвали Берлускони


.

Гатузо хвали Берлускони

Вчера халфа на Милан Дженаро Гатузо, който отсъства доста време от терените в Италия заради контузия на крака, даде интервю за италианската телевизия “Лера Грациале”. В него сицилианецът говори за своята форма, за новия капитан на Интер и за Силвио Берлускони.

“Знам, че за да се върна на предишното ниво се изисква много време, чувствам, че съм едва на 60% възстановен от контузията.”

“Масимо Амброзини иска да вземе капитанската ми лента? Играл съм повече мачове от него, но Масимо е стар и изглежда, че това е правилният избор. Някой път се чувствам прекалено игнориран.”

“Имаме еднакви характари с него. Някой път играем направо унизително, но друг път няма кой да ни спре. Лошото на момчето е, че прекалено много оспорва съдийските решениея и това не му носи позитиви пред феновете. Това подтиква феновете да почват да говоярт за тебе “Този е тъп” или “Този неспазва правилата” и това е доста неприятно за играчите, но това е футбола просто.”, сподели Гатузо относно младата звезда и новият капитан на Интер Марио Балотели

“Берлускони знае всичко. Щастливец съм, че го познавам. Спомням си момента, в който за пръв път ни проговори на нас, накараме да ям от тревата заради лошите ми представяния. Той просто знае едно и две във футбола, начина по който подхожда и говори с тебе ти стига да направиш това заключение”,  завърши халфът на “росонерите”.

Цветелин Гавазов

  Сподели
120