Чезена: Няма да им дадем спокойствие през целия мач


Н. Гавазов

Чезена: Няма да им дадем спокойствие през целия мач

Старши-треньорът на Чезена Марко Джампаоло заяви, че воденият от него отбор смята да излезе без никакъв страх срещу Наполи и пред собствена публика ще се опита да победи фаворита в мача. Както е известно, тази вечер на „Стадио Мануци" стартът на Серия А продължава с двубоя от втория кръг между Чезена и Наполи, като и двата отбора са ентусиазирани да постигнат победи.

„Подготвихме всеки детайл и аз съм убеден, че ще покажем страхотна игра. Наполи е силен, тъй като запази отбора си от миналата година и освен това се подсили, така че ние се нуждаем от един смел подход в нашите действия. Излизаме без никакъв страх срещу тях и смятам да не им дадем спокойствие през целия двубой", заяви Джампаоло.

Въпреки това, Чезена излиза без титулярния си вратар, който се контузи и това означава, че на вратата ще застане Никола Равалия, който никога преди това не е играл в мач от Серия А.

„Равалия вече е доказал своята стойност. Това може да е неговия дебют, но всеки трябва да започне от някъде. Нали така?", допълва наставника на Чезена.

 

  Сподели
157