Пиоли: Най-добрите времена на Тео и Леао се завърнаха


Н. Гавазов

Пиоли: Най-добрите времена на Тео и Леао се завърнаха

Старши -треньорът на Милан Стефано Пиоли говори за формата на защитника Тео Ернандес и крилото Рафаел Леау. Припомняме, че гол на Ернандес от пас на португалеца донесе победата на "росонерите" над Наполи (1:0) в мача от 24-ия кръг на италианската Серия А.

"Най-добрите времена на Тео и Леао се завърнаха? Да. По необходимост Тео бе принуден да играе като централен защитник и според мен се справи много добре. На крилото се усещат, надушват се, познават се, дори ги целувам, когато вкарват голове (смее се) .

Мисля, че миналата година Тео имаше трудности да се справи с разочарованието от финала на Световното първенство и умората от турнира по това време. Тази година, когато подновихме сезона, го намерих за много положителен, много проактивен.

Той стана лидер на този отбор. Игрите, които изигра като централен защитник, го накараха да разбере колко по-буден и активен може да бъде във фазата на защита. Той има толкова голям потенциал, че просто трябва да продължи в същия дух“, заяви Пиоли, цитиран от Milan News.

  Сподели
125