Агентът на Кварацхелия анонсира новия договор на играча


Н. Гавазов

Агентът на Кварацхелия анонсира новия договор на играча

Мамука Джугели, който е Агент на играча на италианския Наполи Хвича Кварацхелия обяви предстоящото удължаване на договора на грузинеца с неаполитанците.

"В близко бъдеще ще бъдат направени корекции в договора му. Де Лаурентис е много добър човек, човек на думата си, който изпълнява всичко, което обеща, той направи много добри неща за нас. Ясно е, че Квара ( Кварацкхелия) е футболист от най-високо ниво и заслужава повече и ще го получи в близко бъдеще.

Семейството е щастливо и Хвича също е щастлив. Той е в страхотна форма тази година, подобри се тази година в Наполи. И според мен тази година той се представя дори по-добре от миналия сезон. Бащата на играча, Бадри, е съгласен с мен. Квара може да играе на всички атакуващи позиции.

В първия си сезон в Италия той изненада всички, само той очакваше годината да бъде такава. Когато бяхме заедно в Неапол, той ми каза, че след година ще видя какво ще прави. И той го направи.

Гарсия? Не мога да кажа нищо, но дори дете знае, че Наполи не трябва да губи от Емполи. Де Лаурентис вече има опитен треньор и много компетентни хора в клуба“, заяви Джугели.

  Сподели
199