Лацио вкара 2 на Сасуоло, изгониха вратар и после го върнаха


FUTBOL-TV

Лацио вкара 2 на Сасуоло, изгониха вратар и после го върнаха

Трета последователна победа във всички турнири постигна италианският Лацио, след като спечели с 2:0 визитата си на Сасуоло от IX кръг на Серия А.

Бразилецът Фелипе Андерсон откри резултата в 28-ата минута с дебютното си попадение през сезона в Калчото. При тази ситуация Валентин Кастейянос намери Фелипе Андерсон с чудесен извеждащ пас в наказателното поле и бразилският нападател наказа съперника. Седем минути по-късно Луис Алберто се оказа на правилните място и време, за да овладее в наказателното поле и да даде комфортна преднина за своите преди почивката.

През второто полувреме домакините от Сасуоло опитаха да заличат пасива, което отвори широки пространства в тяхната половина и дори можеха да инкасират трети гол. Това бе близо да се случи, когато в 57-ата минута Каталди стреля силно, но ударът му срещна гредата.

В 62-ата минута на вратаря на гостите Иван Проведел му бе показан директен червен картон, но след намесата на ВАР съдията Марко Ди Бело извика стража обратно на терена.

Римските "орли“ вече са на 7-а позиция във временното класиране с 13 точки, докато домакините останаха с 10 на 13-ото място.

  Сподели
165