Лацио и Наполи с победи, Интер се провали


FUTBOL-TV

Лацио и Наполи с победи, Интер се провали

Сасуоло нанесе първа загуба на Интер през сезона в Серия А. "Черно-зелените“ постигнаха победа с 2:1 като гост в Милано в мач от междинния шести кръг на Серия А.

"Нерадзурите“ имаха аванс от 1:0, благодарение на гола на Дензъл Дъмфрис, паднал в много точен момент – самия край на първата част.

Въпреки това Сасуоло успя да се надигне и се пребори за победата през втората част. Недим Байрами и Доменико Берарди се разписаха за успеха, чрез който тимът събра 9 точки и заема 8-ата позиция във временното класиране. Интер остава лидер с 15 точки.

В друг мач от Серия А, който се изигра по същото време Лацио постигна победа с 2:0 у дома срещу Торино. И двете попадения паднаха след почивката и бяха дело на Матиас Весино и Матия Дзакани в 56-ата и 75-ата минути.

Наполи се наложи над Удинезе с 4:1 в мач от шестия кръг в италианската Серия А. Попаденията за "партенопеите“ бяха дело на Пьотр Жилински, Виктор Осимен, Хвича Кварацхелия и Джовани Симеоне, докато почетният гол за Удинезе бе вкаран от Лазар Самарджич.

След този успех Наполи натрупа 11 точки в актива си, заемайки 5-о място във временното класиране в Серия А, докато Удинезе продължава да бъде на 18-а позиция със само три пункта в актива си.

  Сподели
193