Алегри: Това бе мач, в който ни липсваше манталитет


Н. Гавазов

Алегри: Това бе мач, в който ни липсваше манталитет

Старши -треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира поражението от Сасуоло (2:4) в мача от 5-ия кръг на Серия А.

"Потенциалният червен картон за Доменико Берарди? Не, нека поговорим за играта. Това ни е първо поражение, трябва да си направим изводите. Не бяхме феноменални преди този мач и не станахме внезапно ужасни след него.

Витаехме в облаците в началото на мача, всичко бе наред, но не успяхме да се възползваме от няколко доста прости момента. След това първият удар на съперника доведе до гол, загубихме самообладание и си платихме.

Не е първият ден, в който работя и представям силните и слабите страни на отборите от Серия А. Това ( поражението от Сасуоло) бе само краят на това, което видяхме в отбора през последните дни, когато се опита да се справи с тревожните сигнали. Сега не можем да се обезкуражаваме, предстои важен мач, в който трябва да се опитаме да спечелим три точки.

Това бе мач, в който ни липсваше манталитет. Все още не знаем как да превключим по време на мача или да останем в него през целия двубой. Имах чувството, че малко изпадаме в паника, когато топката влиза в наказателното поле, което не се случи в мача с Лацио или в други срещи, така че това ме накара да внимавам“, заяви Алегри.

  Сподели
239