Наполи отрече за преговори с Кварацхелия


Н. Гавазов

Наполи отрече за преговори с Кварацхелия

Пресслужбата на Наполи публикува изявление в отговор на слуховете в медиите за възможно удължаване на договора с Хвича Кварацхелия.

"Някои медии, позовавайки се на агентите на футболиста като единствен източник, продължават да съобщават за предполагаеми текущи преговори за удължаване на договора с Кварацкхелия. Всичко това са глупости. Никой представител на Наполи никога не е говорил за възможно удължаване на договора с играча, споразумението с което изтича след четири години", се казва в съобщение на пресслужбата на Наполи в Twitter.

По-рано медиите съобщиха, че футболният агент Мамука Джугели е пристигнал днес в Неапол, за да преговаря с клуба от Италия относно удължаването на договора с грузинския играч. Основната задача е да бъде коригирана текущата заплата, която в момента възлиза на 1.4 милиона евро на сезон.

Материалът също така отбелязва, че президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис иска да предпази своите играчи от евентуални преходи в лагера на конкурентите, поради което той също планира да подобри условията на настоящото споразумение с неаполитанския нападател Виктор Осимен.

  Сподели
182