Юнайтед се присъдини към Барса в битката за Йоветич


А. Павлов

Юнайтед се присъдини към Барса в битката за Йоветич

Манчестър Юнайтед следи аса на Фиорентина Стеван Йоветич, като по този начин се включи в борбата за играча редом с Барселона. Червените дяволи бяха също свързвани с острието на Интер Марио Балотели, но, изглежда, той е близо до трансфер в градския съперник Манчестър Сити, макар агентът му Мино Райола да твърди, че всяка оферта за 19-годишния футболист ще бъда разгледана що се касае до бъдещето на младока.

Ако Манчестър Юнайтед се размине с Балотели, вниманието върху Йоветич сигурно ще се увеличи. Повратливият състезател игра много силно през миналия сезон, разписвайки се на два пъти срещу Ливърпул в Шампионската лига.

Миналата седмица името на черногорския играч се асоциираше с преминаване на "Камп Ноу", но онези предположения бързо бяха отречени от треньора на виолетовите Синиша Михайлович, обявил, че Стеван Йоветич е предопределен да достигне върха в кариерата си във Фиорентина.

Спортният директор на флорентинци Панталео Корвино също загатна за нов договор с черногорския национал, заявявайки, че има време да се изгладят по-тънките детайли около нов контракт.

Но опитите за всяване на паника в съревнованието за Йометич от страна на виолетовите, изглежда, се провалиха, като Юнайтед обмисля планове за 20-годишния нападател.

  Сподели
108