Спалети: Интер е в сложна ситуация


И. Ангелов

Спалети: Интер е в сложна ситуация

Наставникът на Интер Лучано Спалети опита да обясни загубата на отбора от Дженоа с 2:0 в Серия А. Мачът на "Луиджи Ферарис" беше без голове до последната атака на първото полувреме, когато Милан Скриниар опита да изчисти една топка, нацели съотборника си Ранокиа и топката влезе в собствената му врата. В 59-ата минута и Пандев наказа бившия си отбор за победата.

"Беше балансиран мач в първото полувреме и шансовете бяха в наша полза. Когато ти се случи такова нещо обаче точно преди почивката, не е лесно да върнеш самочувствието. Ние обаче излязохме на терена след паузата за да спечелим средната линия.

"Трябваше ни повече баланс. Не успяхме да владеем както искахме. Всичко се обърна срещу нас. Отборът не направи слабо представяне, но трябваше да останем в мача и да изчакаме правилен момент да поведем. Сега сме в нестабилен момент, трябва да растем с времето. Не е лесно изведнъж всичко да тръгне.

"Опитваме се да правим нещо различно и вървим в добра посока. Щеше да е добре да реализираме положенията си, но не можем да обвиняваме решенията си. Те не бяха решаващи за срещата."

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
191