Анонс на 23-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23-ти кръг от Серия А

Сампдория - Торино
Дата: 03.02.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Сампдория преживя една позитивна седмица след като победи Фиорентина и в две срещи с Рома спечели 4 точки. Сега тимът е на 4 точки от петото място в таблицата на Серия А и успя да задържи имената си през януарския прозорец.

Торино няма загуба в последните си 5 срещи и отново се намери в битката за местата, даващи право на участие в Лига Европа. Формата на Торо в последните 3 кръга е идентична на тази на домакините, и дори по-добра в последните 5 кръга, но тимът се определя за аутсайдер в двубоя.

Сампдория вкара поне по 2 гола в последните си 4 срещи с Торино във всички турнири. Торо няма загуба в 11 от последните 12 срещи в Серия А. Срещу Торино Сампдория няма загуба в последните 5 мача у дома.

Прогноза: Сампдория - Торино 2:2

 

Верона - Рома
Дата: 04.02.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Тези два отбора се срещат при изключителни обстоятелства. Последните две победи на Верона бяха срещу Милан и Фиорентина, като вкара цели 7 гола. Сега тимът е на 3 точки от сигурността.

Рома спечели само 3 точки от възможни 18 в последните си 6 срещи, като формата на тима се срина внезапно. Може би в тима има спад на концентрацията с оглед на трансферния прозорец, където Един Джеко бе една от основните теми, но сега тимът ще може да върне концентрацията си.

Рома няма загуба в последните си 13 срещи с Верона. "Вълците" нямат загуба в 16 от последните си 17 мача на гости в Серия А, докато Верона загуби 5 от последните си 6 домакинства. С оглед на геройствата на домакините от последните седмици моментът за нов шокиращ резултат е сега, но Рома е твърдият фаворит.

Прогноза: Верона - Рома 1:2

 

Каляри - СПАЛ 2013
Дата: 04.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри взе точка в последния кръг и така прекрати поредицата от две загуби, но това може да се нарече и късмет заради отмененият гол на Кротоне в последните минути. Сега тимът има няколко ключови играча обратно и ще се надява да подобри представянията си.

Спал успя да направи изненадващо 1:1 с Интер в последната седмица, но преките съперници на дъното Кротоне, Каляри и Верона също спечелиха точки.

Каляри загуби последните си 3 домакинства. Спал не успя да спечели в 10 от последните си 11 срещи на гости. Очаква се победа за домакините в този случай.

Прогноза: Каляри - СПАЛ 2013 1:0

 

Аталанта - Киево
Дата: 04.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта спечели 4 поредни срещи на гости, но не показва такава форма у дома си. В Копа Италия тимът загуби и от Ювентус.

Киево взе само 2 точки в последните си 7 срещи и така пропадна до 13-ата позиция в таблицата. Ако нещата продължават в този ритъм битката за оцеляване може да стане реалност за тима.

При домакините няма нито един липсващ играч. Аталанта няма загуба в 10 от последните 11 срещи с Киево във всички турнири и се очаква да победи убедително.

Прогноза: Аталанта - Киево 3:0

 

Болоня - Фиорентина
Дата: 04.02.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня поведе срещу Наполи в последния кръг, но загуби с 3:1. В дербито с Фиорентина тимът ще иска да се представи далеч по-добре. 

Фиорентина също получи загуба в последния мач, но това бе изненадващо срещу Верона с 4:1. Победа срещу исторически съперник ще помогне на феновете да забравят този срам.

При Болоня липсва единствено контузеният Симоне Верди, докато при гостите наказан е Педзела. Фиорентина спечели 6 от последните 7 мача с Болоня във всички турнири. Болоня допусна поне по 2 гола в 6 от последните 7 мача в елита на Италия.

Прогноза: Болоня - Фиорентина 0:1

 

Беневенто - Наполи
Дата: 04.02.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Беневенто почти премина половината сезон без победа, но след две победи и две загуби в последните 4 кръга тимът намери малко оптимизъм на последната позиция в класирането.

Наполи продължава да държи първата позиция с 6 поредни победи. Съставът е в добро здраве, въпреки че Милик и Гулам продължават да липсват. Тимът не достигна до желаните цели и през януари на пазара, но сезонът за момента може да се определи като успешен и надеждите са силите да стигнат до края.

Наполи спечели 13 от последните си 14 срещи на гости в Серия А. Беневенто не успя да победи в 20 от последните си 22 мача. В 5 от последните си 7 гостувания Наполи не допусна гол. В последните 3 срещи между тези отбори Наполи спечели без да допусне попадение.

Прогноза: Беневенто - Наполи 0:3

 

Лацио - Дженоа
Дата: 05.02.2018 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио загуби от Милан в последния кръг, но запази третото място. Представянията на тима не са слаби, но сега ще липсват наказаните Лулич и Савич, както и контузения Ди Дженаро.

Дженоа загуби в поредни кръгове и сега се изправя срещу най-доброто нападение в лигата. Тук Споли е наказан, а Велосо и Роси са с травми.

Лацио вкара поне по 3 гола на последните си 3 противника у дома. Тимът спечели тези срещи и отново ще е уверен пред своята публика.

Прогноза: Лацио - Дженоа 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
325