Анонс на 21-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 21-ви кръг от Серия А

Аталанта - Наполи
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Аталанта се покачи до шестото място преди зимната пауза и сега състезанието за европейските позиции продължава.

Наполи е лидер в класирането и основната цел за тима ще остане задържането на първото място до края на кампанията след като тимът отпадна от Шампионска лига и Копа Италия. Новините в този отбор са свързани със състава, където Аркадиуш Милик и Фаози Гулам се върнаха към тренировки.

Наполи спечели 21 от 25-те срещи в лигата. У дома Наполи вече загуби от Аталанта по-рано през сезона, а в Бергамо се очаква и по-труден мач. 

Прогноза: Аталанта - Наполи 2:2

 

Сасуоло - Торино
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло спечели три от последните си пет срещи в Серия А, но в последните два кръга тимът няма победа. 

Торино изглежда се подобрява при Валтер Мадзари след последната победа с 3:0 над Болоня. В състава обаче все още липсват контузените Ансалди, Лянко и Белоти.

Двата състава се подобриха значително след промяната на треньорските постове. И от двете страни идва оптимизъм, който е предпоставка за добър двубой. В последните 3 срещи между отборите видяхме равенства, като Торо няма загуба в 9 от последните 10 гостувания.

Прогноза: Сасуоло - Торино 1:1

 

Болоня - Беневенто
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня загуби четири от последните си пет срещи в Серия А, но тимът все още е далеч и на 9 точки над опасната зона. 

Беневенто неочаквано спечели последните два кръга поред, но зимната пауза дойде в неподходящ момент и сега инерцията е загубена за последния в таблицата. Освен това в контраст с домакините, които са в перфектно здраве, за гостите наказан е Лучони, а Антей и Лемело са контузени.

Беневенто загуби последните си 9 срещи на гости. В 6 от последните 8 гостувания тимът не вкара. 

Прогноза: Болоня - Беневенто 1:0

 

Удинезе - СПАЛ 2013
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе се намираше на поход от пет победи преди той да бъде спрян от Киево в равния в последния кръг.

Спал успя да спечели повече точки от директните си опоненти Кротоне и Верона на дъното, но всъщност тимът взе само 1 точка в последните 3 кръга. Здравословно обаче тимът е почти в перфектно състояние.

Спал допусна поне по 2 гола в 6 от последните 7 мача в Серия А. Тимът не спечели в 9 от последните 10 мача на гости.

Прогноза: Удинезе - СПАЛ 2013 2:0

 

Лацио - Киево
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио се намира в добра позиция в топ 4 и със среща по-малко от някои от отборите, като в последните 4 кръга тимът не допусна загуба. 

Киево няма победа в последните си 6 мача, но се намира на 7 точки над опасната зона. В тимът само Лукас Кастро е контузен, докато за Лацио ще липсват наказаният Раду и контузените Кайседо и Дженаро.

Киево не успя да вкара в последните си 3 гостувания, които тимът и загуби. Лацио ще разчита на трите точки, с които да прескочи Интер в таблицата.

Прогноза: Лацио - Киево 2:0

 

Сампдория - Фиорентина
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория започна сезона по фантастичен начин, но преди зимната пауза тимът страдаше от непостоянната си форма. В последните седем кръга тимът има цели пет загуби.

Фиорентина няма загуба в последните си осем срещи, но шест от тях бяха равенства. Гостите обаче загубиха само веднъж в последните пет гостувания в Сампдория. В състава сега са наказани Астори и Верету, докато при домакините заради наказание липсва Сала.

Сампдория се намира в добра атакуваща серия след като вкара поне по 2 пъти в последните си 3 срещи в Серия А. Освен това домакините вкараха поне по 2 гола в последните 3 мача с Фиорентина във всички състезания.

Прогноза: Сампдория - Фиорентина 2:2

 

Верона - Кротоне
Дата: 21.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Верона загуби три поредни кръга и продаде най-добрия си играч през трансферния прозорец. На предпоследната позиция в класирането усещането е, че съставът няма да се бори за оцеляването си до края.

Кротоне се намира на 2 точки над Верона и също загуби последните си три срещи. И двата тима би следвало да търсят победата от директен съперник в този двубой. При гостите няма никакви проблеми с липсващи играчи, докато Верона не може да разчита на наказан Беса и контузен Броско.

Кротоне не вкара в 6 от последните си 8 срещи в Серия А. Тимът загуби 7 от последните 8 кръга. Верона загуби последните 3. 

Прогноза: Верона - Кротоне 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217