Мирабели: Донарума винаги е искал да остане в Милан


И. Ангелов

Мирабели: Донарума винаги е искал да остане в Милан

Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели сподели, че вратарят Джанлуиджи Донарума винаги е изразявал желанието си да остане в клуба въпреки скандалите около неговото подновяване. 18-годишният поднови договора си през месец юли миналата година и се обвърза до 2021-ва година с тима от Сан Сиро, като така успя да стихне спекулациите с Ювентус и Реал Мадрид:

"Парите, които Милан изхарчи, не са прекалено много по мое мнение. Всички говорят за общата сума, но трябва да я анализирате. Ние не сме платили прекалено за никого и ще кажа още нещо - ако хипотетично продадем някои от новите си играчи през прозореца, ние ще спечелим от тях. Сред тях няма провали.

"И не забравяйте, че взехме добри пари от продажби, а вижте и кои подновиха - Донарума, Кутроне, Калабриа и Плицари. Джиджио Донарума поднови с голяма радост и той винаги е изразявал желанието си да остане в Милан. Ние ще сме много щастливи ако завърши кариерата си тук.

"В момента, в който той вече няма желание да остане, който е далеч, ние ще му позволим да напусне. Никой не остава без желание."

  Сподели
111