Анонс на 20-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Серия А

Киево - Удинезе
Дата: 05.01.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Киево изненадващо загуби от последния в последната среща на отбора от 2017-та година. Сега тимът има статистика от една точка в последните пет срещи. 

Удинезе спечели вече пет срещи поред под ръководството на Маурисио Одо и това е изключително постижение с оглед на показаното в последните 2 години от този отбор. 

В двата състава има някои проблеми преди старта на срещата - Кастро, Меджорини и Гамберини са аут за домакините, а Бехрами, Аднан и Анджела за гостите. Удинезе обаче показва прекрасна форма. В последните си 5 победи тимът вкара по 2 пъти най-малко на своите противници, а срещу Киево тимът няма загуба в 9 от последните 10 срещи между отборите.

Прогноза: Киево - Удинезе 0:2

 

Торино - Болоня
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 13:30 ч.

Торино отпадна от Копа Италия срещу Ювентус в сряда и така тимът има само една победа в последните шест срещи. Освен това аут от състава са контузените Ансалди, Ляич, Белоти, Лянко и Барека.

Болоня не се намира в добра форма от своя страна и загуби 3 от последните си 4 срещи. В тима обаче здравето е перфектно. Единствено Адам Масина липсва заради наказание.

Болоня неизменно допускаше поне по 2 пъти във вратата си в последните 4 кръга от Серия А. Без наличието на Белоти в тима на домакините обаче това може и да не се случи.

Прогноза: Торино - Болоня 1:0

 

Наполи - Верона
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи успя да победи Кротоне само с един гол разлика в последната седмица, но по този начин тимът стана зимния шампион преди паузата, въпреки че Ювентус е само на точка назад. 

Верона се намира на предпоследното място и точно както не се очакваше този отбор да затрудни Юве миналата седмица, така и сега шансовете за успех са малки, особено без ключовия Церчи.

Наполи спечели 9 от последните 10 срещи с Верона. Верона няма успех в 26 от последните си 28 мача на гости в лигата. В последните 4 срещи между тези отбори на "Сан Паоло" домакините вкарваха поне по 3 пъти във вратата на гостите. Очаква се подобно развитие и в този случай.

Прогноза: Наполи - Верона 3:0

 

СПАЛ 2013 - Лацио
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Спал загуби от Сампдория в последния кръг и така поредицата от три без загуба бе прекратена, а с това и възможността да бъде прескочен Кротоне. 

Лацио взе точка от Интер и така направи състезанието под върха по-интересно. Тук целта няма да е нищо различно от победата. От състава липсва и единствено Каиседо поради травма.

Спал успя да постигне три равенства у дома поред. В 5 от последните си 6 срещи обаче тимът допусна поне по 2 гола.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Лацио 0:3

 

Беневенто - Сампдория 
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто победи Киево минимално за да запише историческа първа победа в Серия А, но тимът остава последен и сигурността е далеч. Не се очаква до края на сезона Беневенто да подобри класирането си.

Сампдория победи Спал в последния кръг и прекрати лошата серия резултати. В състава здравето е перфектно и всичко различно от победа тук ще е разочарование.

Сампдория спечели последните си 3 срещи с Беневенто, като в тях вкара поне по 2 пъти. Сампдория и допусна доста голове в последните срещи, а домакинската публика ще бъде благодарна след първата победа за Беневенто миналата седмица.

Прогноза: Беневенто - Сампдория 2:2

 

Дженоа - Сасуоло
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа успя да вземе точка от Торино и да се отдалечи още от дъното на класирането в последния кръг на Серия А.

Сасуоло взе 10 от възможни 12 точки в последните 4 кръга след промяната на мениджъра си. Подобрението в клуба е факт въпреки липсата на контузените Сенси, Летшерт, Биондини и Адяпонг. 

Дженоа запази 5 сухи мрежи в последните си 7 срещи. Сасуоло също запази сухи мрежи в последните 3 мача с Дженоа. И двата тима не биха искали да загубят точки в срещата, което може да доведе и до равен в случая.

Прогноза: Дженоа - Сасуоло 0:0

 

Рома - Аталанта 
Дата: 06.01.2018 г.
Час: 19:00 ч.

Рома загуби две точки у дома срещу Сасуоло миналата седмица, а така тимът нарани шансовете си да застигне Интер и да доближи Наполи и Ювентус на върха. 

Аталанта надви Наполи в Копа Италия и ще играе на полуфинал, което показва големите амбиции на тима. Липсата на контузени е много позитивно обстоятелство в случая с оглед нуждата от свежест. 

Рома има проблеми с липсите на Карсдорп и Дефрел, а и Наинголан остана извън състава поради дисциплинарно наказание. "Вълците" избегнаха загубата в 11 от последните 12 мача с Аталанта във всички турнири. В Серия А Рома няма загуба в 10 от последните 11. През седмицата Аталанта показа готовност да се мери с лидерите, поради което тук се очертава интересен мач.

Прогноза: Рома - Аталанта 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
422