Лацио разпиля Кротоне за едно полувреме (видео)


В. Мухарски

Лацио разпиля Кротоне за едно полувреме (видео)

Лацио се наложи над Кротоне с 4:0 в среща от 18-ия кръг на Серия А. Гостите изиграха добро първо полувреме и се бореха за точка дори до втория гол на "орлите". Джордан Лукаку откри резултата в 56-ата минута.

В 78-ата минута Чиро Имобиле бе точен за 2:0. При тази ситуация Лукаку се измъкна от защитата, но сам срещу вратаря не посмя да стреля и потърси подаване, което се оказа грешка. Гостите временно се справиха с положението, но атаката на "орлите" продължи и все пак се стигна до едно центриране в наказателното поле, като Имобиле добре се извиси над защитниците и вкара с глава, удвоявайки резултата.

В оставащите минути играчите на Кротоне бяха близо до намаляване на резултата, но вместо това домакините вкараха нов гол - пет минути преди края. Сенад Лулич бе  точен за 3:0 при една контраатака, след като направи хубав финт, с който елиминира защитник на гостите и след това нанесе точен удар. Това доведе до още по-голям импулс в играта на столичани, които заиграха с настроение и след няколко пропуска се стигна до още един гол, дело на Фелипе Андерсон, завършил красива атака на своя тим, фиксирайки крайния резултат.

Българинът Александър Тонев също взе участие в мача, като се появи в игра за гостите в 65-ата минута на мястото на Адриан Мариус.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137