Анонс на 17-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 17-ти кръг от Серия А

Торино - Наполи
Дата: 16.12.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Торино няма загуба в шест поредни кръга и успя да направи историческа победа на гости на Лацио в последната седмица. 

Наполи бе задържан от Фиорентина в последния кръг и така позволи на Интер да заеме първата позиция в класирането. В тима продължават да липсват Аркадиуш Милик и Фаози Гулам, като Лоренцо Инсине е под въпрос.

Наполи няма загуба в последните си 21 гостувания в Серия А. Срещу Торино Наполи спечели 8 от последните 9 срещи между отборите. Наполи вкара и поне 2 пъти на този противник в последните 4 случая. Формата на гостите обаче се понижи в последните седмици и може да се очаква Торо да задържи своя гост.

Прогноза: Торино - Наполи 0:0

 

Рома - Каляри
Дата: 16.12.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Рома не успя да победи Киево в последния уикенд и взе само точка. У дома обаче "вълците" спечелиха последните 6 срещи и задържаха 4 сухи мрежи в този период.

Каляри направи равенство със Сампдория и така остана на 6 точки от опасната зона. Toзи отбор не се представя много добре като гост и ще се затрудни срещу един от топ отборите пред собствена публика в този кръг.

Откъм състави и двата тима изглеждат добре. Само Карсдорп и Дефрел са аут за Рома, а Фараго и Десена липсват за гостите. 

Рома избегна загубата в 34 от последните си 38 домакинства в Серия А. Срещу Каляри тимът запази суха мрежа в последните 3 домакинства с Каляри. В последните 6 мача между тези отбори Каляри не успя да победи Рома и не се очаква сега да го направи.

Прогноза: Рома - Каляри 3:0

 

Сампдория - Сасуоло
Дата: 17.12.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория се намира на поредица от три срещи без победа и така добрата инерция от резултати замря в последно време, въпреки сравнително доброто 6-то място за момента.

Сасуоло е само на 3 точки над опасната зона след победата от последния кръг срещу един от директните съперници на дъното - Кротоне. Изглежда сякаш до края на кампанията този тим ще се бори на ръба на спасението. Контузените не помагат в случая - аут са Летшерт, Сенси и Адяпонг, като Биондини е наказан.

Очакват се голове в тази среща с оглед статистиката на домакините. Сампдория получи поне 2 гола в последните си 4 срещи, като в 9 от последните 10 мача на тима бяха вкарани средно 2.5 попадения.

Прогноза: Сампдория - Сасуоло 2:1

 

Кротоне - Киево
Дата: 17.12.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне загуби важна среща с един от съперниците си на дъното срещу Сасуоло в последния кръг при 2:1. След 4 поредни загуби е време тимът да покаже израстване при новия мениджър.

Киево успя да вземе голяма точка от Рома и така задържа позицията си в средата на таблицата. В двата тима няма много проблеми, като гостите ще търсят възползване от 4-те поредни загуби за противника.

Кротоне получи и поне по 2 гола в последните 3 кръга. Тимът има нужда от точки и не е ясно дали нагнетеното напрежение ще помогне за намирането на формата или ще навреди.

Прогноза: Кротоне - Киево 0:1

 

Фиорентина - Дженоа
Дата: 17.12.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина се намира на поредица от 4 срещи без загуба, като в последния кръг тимът взе равен и на гости на Наполи, като лиши домакина си от първата позиция в таблицата за сметка на Интер. 

Дженоа поведе срещу Аталанта в последния кръг и след това се предаде за загуба с 2:1. Така добрата поредица от 4 кръга без загуба бе прекратена. В тима обаче здравето е перфектно и Давиде Балардини може да вземе най-добрите играчи за гостуването.

Фиорентина може да се похвали с поне по 2 вкарани гола в последните си 4 домакинства в Серия А. Тимът е фаворит и се очаква да вземе точките.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 1:0

 

Беневенто - СПАЛ 2013
Дата: 17.12.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Беневенто последва първата спечелена точка в историята си със загуба с 2:0 от Удинезе в последния уикенд. Среща пред собствената публика обаче ще може отново да върне настроението. 

Спал прие Верона в последния кръг и по невероятен начин се върна до 2:2 след като изоставаше с два гола, въпреки че точката не помогна особено на тима, заемащ граничното място между спасението и опасността. В тима няма и никакви проблеми с контузени, докато за домакините ще липсват Лемело, Лазаар, Антеи и Лучони.

Беневенто загуби 15 от последните 16 срещи в Серия А. Спал загуби 6 от последните си 7 гостувания. Беневенто допусна поне 2 пъти във всеки от последните 6 мача у дома. 

Прогноза: Беневенто - СПАЛ 2013 0:1

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
290