Мирабели: Един ден Джиджи ще разбере къде е добре


Н. Гавазов

Мирабели: Един ден Джиджи ще разбере къде е добре

Спортният директор на Милан Масимилиано Миарабели коментира ситуацията, в която се оказа вратарят на отбора Джанлуиджи Донарума. Напомняме, че по-рано през седмицата агент Мино Райола, представляващ интересите на 18-годишния страж, поиска разтрогване на договора между страните, тъй като, според думите на агента, съглашението е подписано след оказан психологически натиск.

Цялата сага идва твърде много за някои почитатели на "росонерите" и в снощния мач с Хелас Верона за Купата на Италия феновете на Милан издигнаха банери срещу Донарума, който не издържа и се разплака. Мирабели побърза да защити стража.

"Нашата позиция е ясна, нямаме намерение да го продаваме. Ако играч иска да напусне, той трябва да ни каже, ние никого не задържаме със сила. Джиджи е изключително момче. Говорих с него, а той не ми е казвал, че иска да напусне. Може би има някой, който иска това.

Разбирам, че феновете са разстроени, но те не бива да издевателстват над собствените си играчи. Това не е по вина на Джиджи. Ние трябва да го подкрепяме, защото е част от наследството на клуба. Ние знаем откъде идва всичко. Донарума обича Милан. Ние ще го защитаваме, както и клуба. Един ден Джиджи ще разбере къде е добре и къде е лошо. Има човек, който все повече заприличва на шоумен", заяви Мирабели.

 

  Сподели
97