Анонс на 14-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 14-ти кръг от Серия А

Болоня - Сампдория
Дата: 25.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня показа характер в последния кръг и след като два пъти изоставаше срещу Верона тимът успя да спечели с 3:2 и да подобри позицията си в долната половина на класирането.

Сампдория също показа изключително представяне когато победи шампиона Ювентус за да доближи челните пет места в таблицата. Тимът има 5 победи в последните си 6 мача и се очаква добрите резултати да продължат.

Сампдория вкара поне по 2 гола в последните 6 кръга на своите противници. Болоня обаче е исторически труден съпреник на Сампдория, като няма загуба от този противник в последните 7 срещи във всички състезания. Срещу Сампдория у дома Болоня вкара поне по 2 пъти в последните 3 срещи между отборите.

Прогноза: Болоня - Самдпдория 2:3

 

Киево - СПАЛ
Дата: 25.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Киево няма победа в последните 4 срещи, но все още се задържа в горната половина на таблицата. 

Спал успя да постигне равенство с Фиорентина в последния кръг, като се намира на 1 точка от опасната зона. В състава обаче има много проблеми в момента след като наказани са Вивани, Оиконому и Бориело, а в добавка контузии носят Мерет, Коста и Антенучи.

Домакините са фаворити на хартия, с оглед проблемите при гостите и с оглед формата. Спал не успя да спечели 10 от последните си 11 срещи.

Прогноза: Киево - СПАЛ 1:0

 

Сасуоло - Верона
Дата: 25.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло беше много близо до това да подари първата точка на Беневенто в лигата за сезона, но в последните секунди на срещата от последния кръг достигна до гол и се настани на 2 точки над опасната зона.

Верона на два пъти поведе срещу Болоня в последния кръг, но два пъти допусна изравняване и накрая загуби срещата си у дома. Сега тимът е на поредица от 5 загуби и мястото на наставника Фабио Пекиа се клати.

Верона загуби 8 от последните си 10 гостувания в Серия А. Сасуоло обаче не успя да вкара в последните си 4 домакинства, като не победи в последните 6. Не се очаква особено атрактивен двубой в този случай.

Прогноза: Сасуоло - Верона 0:0

 

Дженоа - Рома
Дата: 26.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа успя да спечели на гости на Кротоне в последната седмица и така се намира на 1 точка от безопасността. Това обаче бе първата победа от 4 кръга, в които беше спечелена само 1 точка.

Рома не успя да победи Атлетико Мадрид през седмицата и така понижи самочувствието, но на хартия тимът е много по-силен от съперника си. Тук само Карсдорп и Шик са с контузии, докато Флоренци е под въпрос. 

Рома спечели последните си 12 гостувания в Серия А, като вкара поне 2 пъти в 11 от тях. Дженоа загуби 5 от последните си 6 домакинства и не се очаква да надвие един от топ отборите в момента.

Прогноза: Дженоа - Рома 0:3

 

Удинезе - Наполи
Дата: 26.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

След две поредни победи Луиджи Делнери бе уволнен от мястото си в Удинезе след загубата от Каляри с 1:0  в последния кръг. Сега ситуацията в състава на домакините е усложнена, а липсват наказания Бицари, както и контузените Халфредсон и Ларсен.

Наполи води класирането в момента, а шансовете в Шампионска лига остават. Остава и да видим на къде ще са амбициите на състава, който от дълго време може да мечтае за Скудетото с оглед отслабените резултати на шампиона Ювентус.

Наполи спечели 16 от последните си 18 мача в Серия А. Тимът няма да иска да пропусне възможността да постави още напрежение над Ювентус, който играе по-късно в кръга.

Прогноза: Удинезе - Наполи 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214