Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Рома - Лацио
Стадион: "Олимпико"
Дата: 18.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Рома спечели пет от последните си шест срещи и така застана на 1 точка от топ 4 на класирането и Лацио. Това придава особена важност на дербито преди старта на двубоя. 

Лацио започна сезона изненадващо добре и за момента впечатлява с футбола на Симоне Индзаги. Сега в неговия състав липсва само Фелипе Андерсон.

За Рома контузени са Карсдорп и Наинголан, но Алесандро Флоренци се върна към игра и показа форма в срещите на Италия с Швеция, въпреки неприятния резултат и историческото отпадане от Световната купа. 

Статистически, Рома няма загуба в 33 от последните 37 срещи у дома. Лацио обаче вкара поне 2 пъти на Рома в послендите 3 срещи между тези отбори и ще се надява да го направи отново.

Прогноза: Рома - Лацио 2:2

 

Кротоне - Дженоа
Дата: 19.11.2017 г.
Час: 13:30 ч.

След две поредни загуби Кротоне спечели два пъти и сега се намира на 6 точки над опасната зона. Така формата на тима е добра преди посрещането на удобен съперник за подобряване на класирането.

Дженоа е може би разочарованието на сезона и тимът се намира на 2 точки от последните три в таблицата. Тимът замени треньора Иван Журич с Давиде Балардини, като предстои да видим каква промяна ще настъпи в състава.

Дженоа не успя да вкара в 5 от последните си 6 срещи, докато Кротоне вкара поне 2 пъти в последните 3 домакинства. Очаква се домакините да вземат точките тук.

Прогноза: Кротоне - Дженоа 1:0

 

Беневенто - Сасуоло
Дата: 19.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Беневенто загуби първите си 12 срещи и тимът не показва желание в кампанията. Шансът на отбора е да се бори с тимовете около себе си, което включва Сасуоло.

Сасуоло загуби 3 срещи поред и сега се намира на 17-ата позиция и на 2 точки от опасността. Талисмана Доменико Берарди използва паузата за национални срещи за да се възстанови от травма, и сега се очаква тимът да се подобри до някаква степен.

Беневенто допусна поне 2 пъти в 8 от последните 9 срещи в Серия А. Очаква се тимът да продължи слабата си форма.

Прогноза: Беневенто - Сасуоло 0:1

 

СПАЛ - Фиорентина
Дата: 19.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Спал спечели 4 точки в последните два кръга, като по този начин се намери на 3 точки над опасната зона.

Фиорентина спечели само 1 точка в последните 3 кръга и така може би се намира в по-слаба форма от своя противник. Едновременно с това разликата в класите е огромна и гостите ще търсят отново шансове за връщане в топ 6.

Спал не успя да спечели 9 от последните 10 срещи в Серия А. Тимът не може да разчита на трима от своите футболисти и се очаква да отстъпи в този двубой.

Прогноза: СПАЛ - Фиорентина 0:2

 

Торино - Киево
Дата: 19.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Торино разочарова през този сезон, но точно преди почивката за национални срещи тимът взе равен от Интер и ще се надява да е надградил и рестартирал кампанията след почивката. Това време позволи и на Андреа Белоти да закрепи фитнеса си, което ще донесе още позитиви в състава.

Киево е само на 1 точка зад Торо, но впечатляващата форма на тима отслабна в последните кръгове. Състава е напълно здрав обаче и ще търси отново победите след 3 кръга без такива и 2 загуби в периода.

Торино вкара поне 2 пъти в 5 от последните си 6 домакинства в Серия А. Очаква се тимът да покаже желанието за успех.

Прогноза: Торино - Киево 1:0

 

Удинезе - Каляри
Дата: 19:11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе спечели два пъти поред и се измъкна от опасната зона. Почивката за национални срещи обаче може да е убила от инерцията и доброто самочувствие в състава.

Каляри смени наставника си и се намира на равни точки с противника си сега. Пътуването тук обаче е най-дългото през сезона и това може да има значение. Само Алесио Крано е аут с травма в състава, докато домакините са в перфектно здраве.

Каляри загуби 8 от последните си 9 срещи на гости. В тези срещи тимът допусна и по най-малко 2 гола. Удинезе вкара поне по 2 пъти в последните си 4 домакинства и се очаква да спечели тук.

Прогноза: Удинезе - Каляри 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
280