Агент: Кондогбиа иска във Валенсия и на Световно


И. Ангелов

Агент: Кондогбиа иска във Валенсия и на Световно

Агнетът на полузащитника на Интер Джофри Кондогбиа сподели, че играчът има желанието да премине за постоянно във Валенсия и да си спечели място в националния отбор на Франция преди Световната купа в Русия следващата година. Кондогбиа не е попадал в национала от 2015-та година. Бившият халф на Монако не успя да се наложи на "Джузепе Меаца", но бързо се адаптира към Валенсия под наем, като в момента тимът е втори  в Ла Лига.

Братът и агент на играча - Еванс Кондогбиа, коментира: "Той е много щастлив тук във Валенсия и занапред ние ще намерим решение, което е добро за испанския клуб и Интер. Джофри смята, че има всичко нужно във Валенсия и той дори доведе семейството си в този красив град, където играе за отбор, който може да се бори на най-високо ниво. Той иска да остане във Валенсия много години.

"Той все още има договор с Интер и не знаем какво ще се случи, но моята работа е да намеря най-доброто решение за всички. Дано остане тук много години, но това зависи от двата клуба. Джофри работи здраво и мечтае да играе на Световното през 2018-та. Има много конкуренция в полузащитата на Франция, но Дидие Дешан със сигурност ще го повика ако той държи това ниво до март."

 

  Сподели
103