Пирло обяви за край на кариерата си на футболист


Н. Гавазов

Пирло обяви за край на кариерата си на футболист

Легендарният италиански полузащитник Андреа Пирло обяви за край на кариерата си на футболист. Бившият играч на Милан и Ювентус се присъедини към Ню Йорк Сити през лятото на 2015 година. Сега 38-годишният футболист е решил да не търси нови изпитания и да закачи обувките на пирона.

"Последен мач в МЛС. Моето време в Ню Йорк Сити отива към своя край, така че искам да кажа няколко думи. Искам да благодаря на всички в този невероятен град за добрината и подкрепата. Благодаря на поразителните фенове, благодаря на треньорския щаб и на всички, които работят с отбора, благодаря на моите приятели в отбора.

Не само моето приключение в Ню Йорк е към края си, моето пътешествие като футболист също завършва. Ето защо искам да използвам възможността да благодаря на моето семейство и деца за тяхната подкрепа и любов, които те винаги са ми давали.

Благодаря на всеки отбор, в който имах честта да играя, на всеки съотборник, с когото излизах на терена и на всички хора, които направиха кариерата ми невероятна. И накрая, благодаря на всички фенове по света, които винаги сами оказвали подкрепа. Вие винаги ще сте в моя отбор и в моето сърце", написа Пирло в акаунта си в Twitter.

 

  Сподели
105