Анонс на 12-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 12-ти кръг от Серия А

Болоня - Кротоне
Дата: 04.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.

След като спечели три поредни срещи Болоня допусна и три поредни загуби. Следва да се отчете обаче обстоятелството, че тези поражения паднаха срещу отбори в прекрасна форма като Рома, Лацио и Аталанта. 

Кротоне се намира на 5 точки под Болоня във временното класиране на Серия А и с победа ще се отдалечи от опасността на дъното, като едновременно ще приближи средата на таблицата, където се намира противникът. Кротоне може да се похвали и с напълно здрав състав, докато при Болоня аут с травми са Торосидис и Миранте, а Пулгар е наказан.

Болоня има добър рекорд срещу Кротоне с 3 поредни сухи мрежи срещу този отбор. Болоня спечели 5 от последните 6 срещи с Кротоне във всички турнири. Кротоне загуби 5 от последните си 6 гостувания.

Прогноза: Болоня - Кротоне 2:0

 

Дженоа - Сампдория
Дата: 04.11.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа отбеляза поредица от добри резултати когато преди 3 седмици победи Каляри и направи равен с Милан. След това обаче тимът очаквано отстъпи на лидера Наполи, а в последния кръг разочарова и срещу новака СПАЛ. Така тимът отново се намери в опасната зона на 18-то място.

Сампдория спечели 4 от последните си 6 срещи и се намира на 4 точки пред Фиорентина, Торино и Милан на 6-та позиция, като има и една среща по-малко. Тимът изглежда в добра позиция да стане приятната изненада на Серия А за годината. В състава няма и нито един играч с проблеми понастоящем.

Сампдория спечели последните си 4 срещи с Дженоа във всички турнири. Тимът вкара и поне 2 пъти в последните си 4 мача в Серия А, докато Дженоа не успя да спечели в 11 от последните си 12 мача в Серия А.

Прогноза: Дженоа - Сампдория 0:2

 

Лацио - Удинезе
Дата: 05.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио се намира в изключителна форма с 9 поредни победи във всички състезания. В този период тимът си подсигури и прогреса след групите на Лига Европа

Удинезе спечели в последните два кръга и подобри формата си в средата на таблицата. От състава липсват Валон Бехрами и Емил Халфредсон, докато при домакините Фелипе Андерсон, Душан Баста и Уолъс продължават да липсват.

Лацио спечели последните си 3 срещи с Удинезе във всички състезания. Тимът се намира в по-добрата форма и самочувствие в момента. Лацио спечели последните си 6 срещи в Серия А, като в тях вкара и поне по 2 гола на противниците си. В 5 от последните 6 срещи с Удинезе Лацио запази суха мрежа.

Прогноза: Лацио - Удинезе 2:0

 

Каляри - Верона
Дата: 05.11.2017 г. 
Час: 16:00 ч.

След като в предния кръг спечели срещу Беневенто с гол в последната минута, Каляри загуби в последната седмица срещу Торино, като се оказва, че промяната на наставника не реши никакви проблеми в отбора, който се насочва към изпадане.

Верона се намира на 19-то място след редица разочароващи срещи, но за момента Фабио Печиа запазва позицията си начело. Сега той не може да разчита на Броско, Бианчети и Ферари, докато при домакините контузени са Крагно, Косу и Писакане.

С оглед на последните си резултати Каляри ще е доволен на равенство. Тимът загуби 6 от последните си 7 срещи и трябва да търси подобрение. Верона има 3 поредни загуби. Тази среща ще се реши в полза на по-концентрирания състав на терена.

Прогноза: Каляри - Верона 0:0

 

Киево - Наполи
Дата: 05.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Киево пропадна до 11-та позиция след 2 поредни загуби в елита, дошли след много добра поредица резултати.

Наполи загуби у дома и на гости на Манчестър Сити и сега може да гледа към напускането на Шампионска лига. Тимът получи голям удар и с контузията на Фаози Гулам за дълъг период от време. Единствената добра новина е първата позиция в Италия за момента.

При Киево не липсват никакви играчи. Тимът обаче допусна поне 2 гола в последните си 3 срещи в Серия А. Наполи спечели 15 от последните 16 срещи в Серия А, като срещу Киево отборът спечели последните си 4 мача.

Прогноза: Киево - Наполи 0:3

 

Фиорентина - Рома
Дата: 05.11.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Фиорентина бе на поход от 3 поредни победи и той неочаквано бе спрян от Кротоне през последния уикенд. Сега отборът се намира на 4 точки от Сампдория и 6-тото място в Серия А.

Рома се представя много добре в лигата и Шампионска лига, където оглавява групата с Челси след 3:0 през седмицата срещу лондончани. Рома гледа към челните 4 места и за това помага доброто здраве в тима - само Емерсон и Карсдорп са контузени в момента. Фиорентина не може да разчита на Рикардо Сапонара, Сирил Теро и Винсен Лаурини. 

Рома запази суха мрежа в последните си 4 срещи на гости в Серия А. "Вълците" спечелиха последните си 11 гостувания в елита на Италия. Фиорентина обаче може да отговори с избягване на загубата в 23 от последните 25 мача пред своя публика. 

Гостите остават фаворити за победата с оглед формата на двата тима и самочувствието в тима. Фиорентина също показва, че има амбициите за класиране в челните места, като тук се очаква любопитен двубой.

Прогноза: Фиорентина - Рома 1:2

 

Аталанта - СПАЛ
Дата: 05.11.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Аталанта допусна изравняване в последната минута в четвъртък срещу Аполон Лимасол в Лига Европа, но въпреки това се намира в добра позиция за прогреса през групите на второто по значение състезание в Европа.

Спал постигна победа над Дженоа в последния кръг и така се покачи извън опасната зона на 17-та позиция. Оцеляването все още е далеч за момента, но самочувствието е повишено след трудния старт на живота в Серия А. 

Спал обаче загуби последните си 4 срещи на гости в Серия А. Аталанта няма загуба в 16 от последните 17 срещи пред своята публика. Спал допусна поне 2 гола във всеки един от последните си 4 мача като гост в елита.

Прогноза: Аталанта - СПАЛ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
300