Анонс на 11-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 11-ти кръг от Серия А

Рома - Болоня
Дата: 28.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Рома спечели 5 от последните си 6 срещи в Серия А. В последния кръг "вълците" успяха да надделеят над Кротоне с 1:0. 

Болоня има тежка програма и след загубите от Аталанта и Лацио ще пътува до петия в класирането - Рома. Тимът има проблеми с контузени играчи - Тайдер, Мбайе, Торосидис, Паласио и Миранте. 

Манолас, Емерсон и Карсдорп ще липсват за домакините. Рома запази суха мрежа в 5 от последните 7 срещи в Серия А. Тимът няма загуба от Болоня в последните 7 срещи между тези отбори във всички турнири.

Прогноза: Рома - Болоня 1:0

 

Беневенто - Лацио
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 13:30 ч.

Беневенто се намира на поредица от 10 загуби. Тимът бе близо до спечелване на първата си точка в последния кръг срещу Каляри, но след като изравни късно в срещата Беневенто и допусна гол минута след това за загубата с 2:1.

Лацио спечели срещу Болоня в последния кръг. В срещата изглеждаше, че и играчите пестят усилията си с оглед играта на няколко фронта. Андерсон, Маурисио, Уолъс и Баста остават контузени преди това гостуване. 

Беневенто загуби всичките си срещи в Серия А до тук. Лацио спечели 8 от последните си 9 мача в Серия А, като вкара и поне 2 пъти в 9 от последните си 10 гостувания. Очаква се победа за гостуващия отбор.

Прогноза: Беневенто - Лацио 0:3

 

Кротоне - Фиорентина
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне няма победа от 4 кръга и с оглед на факта, че тимът игра с Рома през седмицата, вероятността за подобрение на формата не бе висока. Този отбор обаче изглежда добре здравословно и само Мартела и Тонев са поставени под въпрос.

Фиорентина направи 3 поредни победи и приближи европейските места. Рикардо Сапонара и Сирил Теро обаче са контузени.

Кротоне не успя да победи в 9 от последните си 10 срещи и не се очаква в този случай да поправи статистиката си.

Прогноза: Кротоне - Фиорентина 0:2

 

Наполи - Сасуоло
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи държи първата позиция в лигата, но в последния кръг тимът изоставаше от Дженоа преди хетрик на Дрис Мертенс да доведе до победата на лидера. 

Сасуоло загуби у дома от Удинезе през седмицата и остана на 15-ата позиция в таблицата. При гостите има доста проблеми след като цели 6 човека може би ще липсват за срещата, докато само Аркадиуш Милик е аут за домакините. 

Наполи спечели 14 от последните си 15 срещи в Серия А, като запази суха мрежа в последните 3. Очаква се нова победа за първенеца тук.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 3:1

 

Сампдория - Киево
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория получи втората си загуба за сезона на гости на "Джузепе Меаца" в последния кръг срещу Интер, но въпреки това вкара 2 гола в срещата. Тимът е в добро здраве и само Емилиано Вивиано е с контузия. 

Киево се намира дори в по-добра форма от противника, но също загуби от тим от Милано в лицето на Милан в последния кръг. В този състав няма нито един контузен човек и само Хатемай е наказан. 

Сампдория спечели последните си 4 домакинства. В 8 от последните 10 срещи тимът вкара поне 2 пъти на своите противници. Сега възможността за връщане към победите е налице.

Прогноза: Сампдория - Киево 2:1

 

СПАЛ - Дженоа
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Спал очаквано загуби от Ювентус с 4:1 в последния кръг през седмицата. Предпоследният в класирането обаче води на последния с 5 точки в 10-те кръга до тук.

Още една позиция нагоре се намира Дженоа. Тимът поведе на Наполи в последния кръг преди да загуби отново. Дженоа не успя да вкара в 8 от последните си 10 срещи.

Спал загуби 7 от последните си 8 срещи. Дженоа не успя да спечели в 19 от последните 21 мача на гости. Очаква се един не особено привлекатен двубой на дъното, като разликата с безопасната зона е само точка. Двата състава ще искат победата, и ще търсят избягване на самоубийствен равен.

Прогноза: СПАЛ - Дженоа 0:1

 

Удинезе - Аталанта
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

След като бе победен с 6:2 у дома от Ювентус, който играеше с човек по-малко, Удинезе се върна към победите срещу Сасуоло на гости. По този начин тимът се отдалечи от дъното на 13-ата позиция. 

Аталанта победи с 3:0 Хелас Верона през седмицата. За момента Джан Пиеро Гасперини успява да се бори с тежката задача да участва в Европа и Италия. Може би и късметът му помага с тази задача след като контузени хора в състава му няма.

Гостите са фаворити в случая, като се предполага, че може съставът да бъде отслабен заради възможността в следващия кръг от Лига Европа тимът да си гарантира прогрес след групите. 

Прогноза: Удинезе - Аталанта 1:1

 

Торино - Каляри
Дата: 29.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Торино не успя да спечели нито една от последните си пет срещи и без нападателя си Андреа Белоти тимът не изглежда добре в игра. Сега той е под въпрос а мястото на Синиша Михайлович се клати.

Той може да потърси извинение в многото проблеми - Оби, Ансалди и Лянко са аут с травми, а Барека и Ринкон са наказани. 

При Каляри проблемите са малко. Тимът прекрати и лошата поредица резултати когато победи Беневенто през седмицата. 

Каляри загуби 7 от последните 8 срещи на гости. Торино не успя да спечели последните 5. На хартия домакините изглеждат по-добре от противника, но нещата за Торо не вървят и ако отново Белоти липсва, то ново разочарование може да се очаква.

Прогноза: Торино - Каляри 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
228