Спалети: Най-много се радвам от поведението на отбора


Н. Гавазов

Спалети: Най-много се радвам от поведението на отбора

Старши-треньорът на Интер Лучано Спалети сподели мнение за победата над Сампдория с 3:2 в мач от десетия кръг на Серия А. Отделно специалистът отбеляза ветерана на генуезци Фабио Куяларела, който се отличи в 85-та минута.

"Най-силен емоционален отклик в мен предизвиква поведението на отбора. Резултати няма как да се постигнат, ако няма силен отбор. Играхме добре и аз преди всичко съм щастлив за моите играчи. Те заслужават това внимание, защото са великолепни професионалисти. Провървя ни, наистина ни провървя. Няколко пъти топката можеше да влезе във вратата след статични положения, но поривът на вятъра насочваше топката към гредите, така че това ни дава повод да говорим и за липса на късмет", заяви Спалети.

"Получи се отличен мач, при това не само за 60-70 минути. Напълно нормално е, е съперникът вкара при положение, че има в състава си играчи като Куяларела и Капрари. Вече казах на Куяларела, че той бе за нас като цирей в задника. Видях го преди мача и още тогава разбрах, че ще имаме проблеми", каза още специалистът.

 

  Сподели
92