Анонс на 10-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 10-ти кръг от Серия А

Аталанта - Верона
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 19:30 ч.

Аталанта показва колеблива игра в Серия А, но изглежда хвърля усилията си в Лига Европа. През последния кръг тимът надви Болоня и така доведе формата си до 3 победи, 3 равни и 3 загуби за сезона.

Верона се намира с 5 позиции надолу в класирането, или точно на ръба на опасната зона. Тимът загуби дербито с Киево при зрелищно 3:2 след като преди това бе успял да събере 4 точки в двата предни кръга в Серия А. Равенството на гости тук ще е добър резултат.

Домакините обаче са в перфектно здраве и нямат загуба в 15 от последните 16 срещи у дома. Верона няма победа в последните 8 гостувания. 

Прогноза: Аталанта - Верона 3:0

 

Болоня - Лацио
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

След като бе на поредица от 3 победи Болоня бе спряна от Аталанта в последния кръг. Място сред челните 8 позиции обаче е добро постижение до момента в кампанията. 

Лацио се намира в топ 3 и в последния кръг се разправи с Киево класически.След 4 поредни победи надали нещо различно от пълен пакет точки е в мислите на състава. Контузени тук остават Андерсон, Баста и Уолъс, докато при домакините наказан Гонзалес и контузени Тайдер и Мбайе са аут.

Лацио спечели 7 от последните си 8 срещи, като вкара поне 2 пъти в 8 от последните си 9 гостувания. Лацио няма загуба в последните си 8 срещи с Болоня във всички турнири, поради което е фаворит.

Прогноза: Болоня - Лацио 0:3

 

Каляри - Беневенто
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Промяната на треньора не помогна на Каляри и тимът загуби от Лацио в последния кръг с 3:0. Сега Диего Лопес извежда новия отбор за първи път пред собствена публика.

Беневенто подобри негативен рекорд в Серия А след като не успя да вземе нито една точка в първите 9 кръга от Серия А. В тима е контузен Андреа Коста, като наказан е и Фабио Лучони.

При Каляри под въпрос са Крагно и Косу и цялостното състояние е по-добро от това на противника. Беневенто не успя да вкара в 7 от последните си 8 срещи. Каляри също не показва блестяща игра с 5 поредни загуби и допуснати поне 3 гола в последните 3 поред.

Прогноза: Каляри - Беневенто 0:0

 

Фиорентина - Торино
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

В този двубой се срещат двата отбора, застанали точно на границата между двете половини на класирането. Фиорентина ще се надява лошата форма да е в миналото след двете си поредни победи.

Торино няма победа в последните 4 кръга, но след силния старт тимът държи позиция в таблицата. Здравословно Торо отстъпва с трима контузени - Джоел Оби, Андреа Белоти и Лянко. Именно върху Белоти обикновено стоят отговорностите в повечето срещи на тима, поради което и сега се очаква домакините да са в по-добра позиция.

Фиорентина няма загуба в 22 от последните 24 срещи в Серия А. Срещу Торино тимът не е губил в последните си 6 домакинства.

Прогноза: Фиорентина - Торино 1:0

 

Дженоа - Наполи
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа успя да вземе 4 точки от последните си 2 гостувания, което включва впечатляващо 0:0 на "Сан Сиро" срещу Милан

Наполи води в класирането и тимът за първи път пропусна да спечели в събота когато прие Интер за 0:0. С оглед изказаните разочарования на играчите и треньора след срещата обаче може да се твърди, че Наполи ще иска бързо връщане към победите тук. В тима продължава да липсва само Аркадиуш Милик.

Наполи спечели последните си 8 гостувания в Серия А. Тимът задържа суха мрежа в 5 от последните си 7 срещи, като срещу Дженоа няма загуба в 10 поредни мача във всички състезания.

Прогноза: Дженоа - Наполи 0:3

 

Рома - Кротоне
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Рома отговори добре след загубата от лидера Наполи преди два кръга, като направи 3:3 с Челси в Шампионска лига и победи Торино минимално на гости. Сега тимът отново е домакин и срещу лесен съперник ще трябва да се възползва и да повдигне самочувствието си.

Кротоне обаче впечатли с победа и два поредни равни в последните седмици преди загубата от Сампдория с 5:0 в последния кръг. В тимът няма нито един липсващ играч, но целта сега ще е избягване на загубата.

Манолас и Емерсон липсват за домакините заради контузии. Рома вероятно няма да си позволи грешна стъпка в този двубой, като се вземе предвид, че и Кротоне няма победа в 5 поредни гостувания.

Прогноза: Рома - Кротоне 2:0

 

Сасуоло - Удинезе
Дата: 25.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло успя да победи СПАЛ през последния уикенд и да подобри формата си след две загуби и равенство. В тима обаче има някои проблеми с наказанието на Франческо Касата и контузиите на Латшерт, Адяпонг и Голданига.

Удинезе не успя да се възползва от факта, че водеше в резултата и броя футболисти на терена срещу Ювентус в последния кръг, като загуби с 6:2. Луджи Делнери може да разчита на всичките си играчи, но се предполага, че ще промени защитата си с оглед на последното представяне.

И двата тима не са в цветуща форма, като не се очаква зрелищен двубой. Очаква се предпазлив подход от двете страни и вероятно поделане на точките. 

Прогноза: Сасуоло - Удинезе 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204