Десет от Юве с впечатляваща победа над Удинезе


FUTBOL-TV

Десет от Юве с впечатляваща победа над Удинезе

Ювентус спечели гостуването си на Удинезе с 6:2 в среща от 9-ия кръг на Серия А. "Бианконерите" стигнаха до този впечатляващ успех, макар от 26-ата минута да играеха с човек по-малко, тъй като Марио Манджукич бе изгонен.

Преди това обаче паднаха три гола. В 8-ата минута Стипе Перица даде аванс на домакините, а автогол на Самир в 14-ата минута възстанови равенството. В 21-ата минута  Сами Кедира направи обрата пълен, като това бе началото за днешния му хеттрик. След това той се разписа още в 59-ата и 87-ата минути. Даниеле Ругани (52) и Миралем Пянич (90) пък отбелязаха още голове на "бяло-черните". Освен Стипе Перица (8) и Данило (48) успя да се разпише за "фриуланите", но това не бе достатъчно за домакините, за да стигнат поне до частичен успех.

Успехът е седми за Юве, като доближи хората на Алегри само на три точки от лидера Наполи и на точка от втория Интер. Грандът от Торино има вече 22 точки, докато Удинезе записа пета загуба в последните си шест двубоя от Серия А и остана с шест точки на 14-то място.

  Сподели
94