Анонс на 8-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 8-ми кръг от Серия А

Рома - Наполи
Стадион: Стадио Олимпико
Дата: 14.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Рома показва добра форма с поредни победи в последните 4 кръга. Последно тимът победи и Милан като по този начин задържа мястото си на пета позиция.

Наполи обаче до момента е перфектен. След 7 победи в кръговете до тук тимът показва увереност да детронира Ювентус и може да се похвали с най-добрата атака в Серия А. Освен всичко в състава има само една липса в лицето на Аркадиуш Милик.

При Рома проблемите са доста. Емерсон, Шаарави, Шик и Дефрел са аут. Под въпрос са още Строотман, Карсдорп, Пелегрини и Де Роси.

Наполи вкара поне 3 гола на всеки от последните си 11 противника в Серия А. Тимът спечели последните 12 срещи в лигата. Рома може да се похвали, че избегна загубата в 31 от последните 34 домакинства, като вкара поне 2 пъти в 8 от 10-те си последни мача.

Прогноза: Рома - Наполи 2:3

 

Фиорентина - Удинезе
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 13:30 ч.

Фиорентина допусна пълен обрат от Киево в последния кръг и така вече в 3 кръга тимът няма победа. Не се очакваше Фиорентина да заема място в долната половина на таблицата, като се очаква паузата за национални срещи да е била използвана подобаващо за подобрението.

Удинезе се намираше на поредица от 3 загуби и точно преди почивката победи Сампдория с 4:0. Неясно е как ще се върне състава след националните срещи.

Срещу Удинезе Фиорентина спечели 10-те си последни домакинства. Удинезе загуби последните си 7 гостувания, докато Фиорентина не загуби в 21 от последните 23 срещи.

Прогноза: Фиорентина - Удинезе 2:0

 

Болоня - СПАЛ
Стадион: Ренато Дал'Ара
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня успя да победи на гости на Дженоа минимално в последния кръг, като така и достигна до горната половина на таблицата.

Спал се държи на 16-ата позиция след равен с Кротоне, който дойде след 4 поредни загуби. Сега Флокари, Мерет и Бориело са с проблеми и това поставя тима в трудна ситуация.

Спал не вкара в последните си 3 гостувания, като не спечели и в последните 5 кръга. Очаква се победа за домакините.

Прогноза: Болоня - СПАЛ 1:0

 

Каляри - Дженоа
Стадион: Сарденя Арена
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри загуби последните три кръга и в паузата за национални срещи тимът трябва да е работил над самочувствието си на терена.

Дженоа е на предпоследна позиция с две спечелени точки от първите седем кръга. При нов лош резултат тимът може да заеме последно място в Серия А.

Дженоа не успя да вкара в 7 от последните 8 срещи на гости, които и загуби. Каляри също не вкара гол в последните си 3 мача, които и загуби. Каляри обаче няма загуба в последните 5 срещи между тези два отбора.

Прогноза: Каляри - Дженоа 0:0

 

Кротоне - Торино
Стадион: Ецио Шида
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне се измъкна от зоната на изпадащите след победа и равен в последните два кръга, но тимът има само 5 точки след 7-те кръга до момента, което не е достатъчно добро постижение.

Торино изглеждаше сигурен победител в последната си среща с Верона, но допусна два гола в края за равенство пред своята публика. 

В двата състава няма много проблеми с контузени играчи. Александър Тонев липсва за домакините, а Оби и Белоти за гостите. 

Торино показва слабост в защита и допусна поне 2 пъти в последните 4 кръга. Торо обаче няма загуба в последните 6 срещи с Кротоне и като цяло изглежда като по-добрият отбор.

Прогноза: Кротоне - Торино 1:2

 

Сампдория - Аталанта 
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория показва непостоянство в лигата към момента, като точно преди почивката тимът отнесе 4 гола от Удинезе на гости. 

Аталанта няма загуба в последните си 5 мача, като изненада и Ювентус с 2:2 въпреки че изоставаше с 2:0 в срещата. 

Очаква се нов силен сезон за Аталанта тази година, която изглежда готова за него. Остава да видим дали дълбочината е достатъчно за поддържане на нивото в две състезания, но тук тимът се определя като фаворит.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 0:1

 

Сасуоло - Киево
Стадион: Мапеи Стейдиъм
Дата: 15.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло загуби срещата от Лацио в последния кръг и това беше очаквано. Това, което не беше очаквано беше тимът да допусне обрат след като водеше с гол при 44 минути игра, до загуба с 6:1.

Киево пък бе от добрата страна в своята среща с Фиорентина, която обърна до победа. Така тимът вече няма загуба в 4 поредни кръга.

В двата състава няма много проблеми. Сасуоло обаче загуби 5 от последните си 6 срещи. От добрата форма преди два сезона на тима няма и помен, като се очаква в тази година тимът да се бори в долната половина на таблицата.

Прогноза: Сасуоло - Киево 0:1

 

Верона - Беневенто
Стадион: Марк-Антонио Бентегоди
Дата: 16.10.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Верона показа желание за подобряване на позицията си и в последния кръг тимът вкара два късни гола срещу Торино за третата си точка през сезона. От 18-ата позиция в класирането обаче тимът навлиза в директна битка за оцеляване срещу последния.

Беневенто загуби всичките си срещи до момента и се намира на дъното. Именно в битките с отборите около себе си тимът ще търси точките през годината.

Верона не успя да вкара гол в последните 3 срещи пред своята публика. Тимът не спечели последните си 8 мача в Серия А. Така Беневенто може да се надява да вземе нещо от двубоя.

Прогноза: Верона - Беневенто 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200