Стураро: Не гледам мачовете на Италия


П. Пенков

Стураро: Не гледам мачовете на Италия

Полузащитникът на Ювентус Стефано Стураро сподели, че е изпълнен с добри емоции и вярва в треньора на клуба, но освен това разкри, че не желае да наблюдава квалификациите на Италия за Свветовното първенство. Стураро е доста компактен играч за "старата госпожа", след като дори беше използван като десен защитник по врема на двубоя с Фиорентина миналия месец, но пък за сметка на това Стураро не намира мястото си в националния отбор на Италия, където все още не е получил повиквателна по ръководството на ДДжанпиеро Вентура.

"Лацио в събота? Това ще бъде мини-реванш. Серия А и Суперкупата на Италия са две различни неща, но пък това ще е първият път в който ще се изправим един срещу друг след двубоя за Суперкупата, така че определено ще има желание за реванш. Лацио притежава доста добри играчи и е един доста организиран отбор, така че не трябва да допускаме грешки в Рим. Не е лесно да подновим игра след паузата за националните отбори. Доста играчи заминават към родните си места, но тези които остана пък тренират още по-тежко. В допълнение, тзи които са Южна Америка пък се връщат точно преди нашия двубоя, така че нямаме време за общи тренировки."

"Искам съм на доста различни позиции за Юве. Това ме прави щастлив, тъй като това означава, че треньора вярвам в мен и след като изляза на терена съм решен да се отплатя за гласуваното доверие. Националният отбор? Не гледам нито един мач. Разочарован съм, когато чета критика отправен по техен адрес, тъй като знам как се чувства всеки един от тях," добави Стураро. 

  Сподели
293