Лацио писа шестица на Сасуоло (видео)


FUTBOL-TV

Лацио писа шестица на Сасуоло (видео)

Лацио разгроми Сасуоло с 6:1 в мач от 7-я кръг на Серия А. "Орлите" записаха трета поредна победа в първенството и вече са по-близо до Топ 3. Все пак срещата не стартира добре за столичани, след като гостите имаха късмет да поведат в резултата в 26-ата минута, когато Де Врай извърши грубо нарушение срещу съперник от Сасуоло и главният съдия отсъди дузпа. Беради бе точен от бялата точка и смълча трибуните на "Олимпико".

Домакините упражниха натиск и успяха да върнат мача в начална позиция, стигайки до изравнително попадение малко преди края на първите 45 минути. Луис Алберто отбеляза красив гол от свободен удар - 1:1.

В 56-ата минута Де Врай надскочи защитата на гостите в малкото наказателно поле и с глава изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата - 2:1. 120 секунди по-късно, отново Алберто направи страхотен пробив, преодолявайки Андреа Консигли с удар в средата на вратата.

В 64-ата минута Марко Пароло бе точен с удар от границата на пеналта, като се стигна и до рикошет, след който топката попадна във вътрешната страна на дясната греда - 4:1. 6 минути по-късно отново той бе точен и покачи на 5:1. В 81-ата Имобиле бе точен от дузпа, с което оформи крайното 6:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131