Анонс на 7-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 7-ми кръг от Серия А

Удинезе - Сампдория
Стадион: Стадио Фрюли
Дата: 30.09.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе загуби последните си три срещи и така събра общо пет поражения в първите шест кръга. В този период единствено Дженоа бе победена минимално в третия кръг и нещата не изглеждат розови за домакините, които приближават дъното.

Сампдория потвърди заявката си за добър сезон когато в последния кръг победи Милан с 2:0 и натрупа огромно самочувствие. В тима няма никакви проблеми и се очаква да победи отбор извън форма като Удинезе дори на гости.

И откъм здраве, и откъм форма домакините са в затруднено положение. Сампдория е фаворит и се очаква да вземе успеха си.

Прогноза: Удинезе - Сампдория 0:2

 

Дженоа - Болоня
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 30.09.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа беше много близо до измъкването на точка на гости на Интер в последния кръг, но само три минути преди края тимът допусна за минимална загуба на "Сан Сиро". Освен загубата тимът загуби и всякаква психика в края на този двубой и сега ще трябва да играе без още двама наказани.

Болоня се намира на 6 точки пред трите тима на дъното след победата над Сасуоло в последната седмица. В момента този отбор изглежда малко по-напред в развитието си от Дженоа и се намира в средата на таблицата за разлика от опашкаря.

Дженоа се доведе до проблем след последната среща след като до тук контузени бяха Мигел Велосо, Диего Лаксал, Джанлука Лападула и Николас Споли. Към тях обаче ще присъединим тримата наказани Армандо Ицо, Адел Таарабт и Стефан Омеонга. В лагера на гостите липсва само Ладислав Крайци.

Дженоа не успя да спечели нито един от последните си 7 двубоя, като не се очаква и сега да постигне победата.

Прогноза: Дженоа - Болоня 0:1

 

Наполи - Каляри
Стадион: Сан Паоло
Дата: 01.10.2017 г.
Час: 13:30 ч.

Наполи се затрудни неочаквано много със СПАЛ в последния кръг, но успя да вземе победата си преди да се справи и с Фейенорд през седмицата в Европа. Преди почивката за национални срещи тимът има шанс да задържи 100%-товия си рекорд.

Каляри загуби точки у дома в последните два кръга и сега ще пътува за едно от най-големите си предизвикателства. Преди началото на двубоя везните са наклонени против гостите.

В двата състава няма много проблеми, като само Милик продължава да липсва за домакините. Рафаел и Цепители са контузените за Каляри. 

Наполи вкара поне 3 гола на всеки от последните си 10 съперника в Серия А. Тимът спечели 11 двубоя поред. Очаква се ново добро представяне пред домакинската публика тук.

Прогноза: Наполи - Каляри 3:0

 

СПАЛ - Кротоне
Стадион: Паоло Мадза
Дата: 01.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Спал загуби в четири поредни кръга, но може да се твърди, че четиринадесетият в класирането се представя по-добре на терена от отбори като Беневенто, Кротоне и Верона. В последния кръг тимът поведе на Наполи, въпреки че загуби с 3:2.

Кротоне успя да победи един от директните си противници за изпадане Беневенто в последния кръг след три поредни загуби. Това е донесло известно самочувствие в редиците преди битката с нов отбор, за който се очаква да е сред претендентите на дъното.

Домакинството ще е факт в полза на Спал в такъв важен мач. Добрата игра на тима е налице, но все още липсват резултатите. Очаква се именно срещу отбори от своето ниво тимът да покаже на какво е способен.

Прогноза: СПАЛ - Кротоне 1:1

 

Торино - Верона
Стадион: Олимпико Гранде Торино
Дата: 01.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Торино загуби дербито с Ювентус с 4:0 и така не може да е оставил феновете си доволни. Въпреки това преди последната среща формата на тима беше стабилна с 3 победи и 2 равни преди единствената загуба.

Верона не показва нищо до тук в шестте кръга, като резонно се намира на 19-ата позиция в таблицата на Серия А. Тимът трябва да се подобри доста за да има шанс да остане в елита за нов сезон, като вероятно зимни попълнения ще се търсят с тази цел.

В двата тима няма много проблеми здравословно. Верона обаче не успя да вкара гол в последните си 5 срещи в първенството. Тимът загуби 5 от последните си 6 мача. Това ще е възможност за домакините да се върнат към пътя на победата.

Прогноза: Торино - Верона 1:0

 

Лацио - Сасуоло
Стадион: Стадио Олимпико
Дата: 01.10.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио преодоля загубата от Наполи с победа над Верона и през седмицата Зулте Варегем в Лига Европа. Тимът има проблеми с контузени играчи, но показва добра форма в последно време.

Сасуоло загуби дербито с Болоня и се намира на 15-ата позиция в класирането. Този отбор е далеч от онзи, който си спечели място в европейските турнири в момента. От добрата страна - контузени няма и само наказаният Магнанели ще липсва. 

Домакините са фаворити тук. Сасуоло не изглежда като онзи отбор, който печелеше срещи срещу лидерите, като при Еузебио Ди Франческо съставът все още търси своя облик.

Прогноза: Лацио - Сасуоло 2:0

 

Киево - Фиорентина
Стадион: Марк'Антонио Бентегоди
Дата: 01.10.2017 г.
Час: 16:00 ч. 

Киево госува в последните два кръга поред, но събра 4 точки от тези срещи след победата над Каляри в последната седмица. Сега срещата е у дома, но съперникът е далеч по-амбициозен в лицето на Фиорентина.

Виолетовите обаче понижиха формата си в последните две седмици след загуба от Ювентус и равен с Аталанта. Така битката между тези отбори е точно в средата на таблицата в момента. Гостите обаче нямат никакви проблеми с контузени и наказани играчи.

Статистически Фиорентина запази суха мрежа срещу Киево в последните 6 срещи между тези отбори във всички турнири. 10 от последните 11 срещи между тези тимове бяха спечелени от Фиорентина. В допълнение Киево не успя да спечели последните си 6 домакинства, което поставя гостите като фаворити в случая.

Прогноза: Киево - Фиорентина 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
243