Анонс на 6-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 6-ти кръг от Серия А

Рома - Удинезе
Стадион: Олимпико
Дата: 23.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Рома изглежда се върна във форма след последния кръг и 4:0 срещу Беневенто. До момента "вълците" имат 3 победи и загуба от Интер в кампанията, като нещата изглеждат добре.

Удинезе не се намира в добра ситуация и четирите си загуби в сезона тимът разнообрази с минимална победа над Дженоа. 

Алесандро Флоренци може да се завърне след дълго отсъствие за Рома като титуляр. Емерсон, Карлсдорп и Шик са с травми. При гостите Видмер, Перика и Данило са с проблеми.

Домакините са очевидните фаворити. Рома спечели последните 8 срещи с Удинезе във всички турнири. Рома избегна загуба в 30 от последните 33 домакинства, докато Удинезе загуби последните си 6 поредни гостувания.

Прогноза: Рома - Удинезе 2:0

 

СПАЛ - Наполи
Стадион: Паоло Маца
Дата: 23.09.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Спал започна сезона с изненадваща победа и равенство, но три поредни загуби върнаха тима в реалността. В сряда срещу Милан тимът започна добре, но допусна дузпа и загуби с 2:0 в крайна сметка. Не се очаква срещу Наполи да е възможността за връщане към победите.

Наполи обърна Лацио от 1:0 до 4:1 по впечатляващ начин. Тимът ще се надява с това самочувствие да подходи правилно и в европейските турнири.

Двата тима нямат много проблеми с контузени играчи. Наполи показва изключителна форма с поне по 3 вкарани гола в последните си 9 срещи. Тимът спечели 10 поредни двубоя, докато Спал не вкара в последните си 3 срещи, които и загуби.

Прогноза: СПАЛ - Наполи 0:3

 

Каляри - Киево
Стадион: Сарденя Арена
Дата: 24.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

След като неочаквано спечели на гости, Каляри изненада отново привържениците си с разочарование у дома. Поредно домакинство обаче е шанс за реабилитация.

Киево взе важна точка от Дженоа през седмицата и така се задържа в битката в средата на таблицата.

Двата тима имат някои проблеми с липсващи играчи, което може би обяснява и слабата ефективност пред вратата на противника. В последните 3 срещи на Каляри не бяха вкарани повече от 2.5 гола средно.

Прогноза: Каляри - Киево 0:0

 

Кротоне - Беневенто
Стадион: Ецио Скида
Дата: 24.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Кротоне събра само една точка след първите пет кръга на първенството, а през седмицата тимът понесе погром с 5:1 от Аталанта.

Беневенто загуби във всеки кръг от Серия А до момента, последно с 4:0 срещу Рома през седмицата. 

Тази среща се оформя като директен сблъсък за оцеляване още от шести кръг в Италия. Беневенто загуби последните си 5 мача, в 4 от които не вкара. Кротоне не вкара в последните си 3 домакинства, но добра новина е, че тимът не е побеждаван от Беневенто в последните 5 мача между тези отбори.

Прогноза: Кротоне - Беневенто 0:0

 

Верона - Лацио
Стадион: Марк'Антонио Бентегоди
Дата: 24.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Представянията на Верона в последно време могат да се определят като по-лоши дори от тези на Кротоне и Беневенто, които са единствените отбори под Верона в таблицата. Този отбор обаче взе 2 точки до момента в кампанията, с една и две повече от директните си съперници на дъното.

Лацио поведе на Наполи през седмицата, но загуби катастрофално. Обяснението може да е в многото проблеми с контузени играчи - аут са Нани, де Врий, Андерсон, Уолъс, Баста, Бастос и Савич.

Домакините също имат своите проблеми с липсващи играчи. Верона не вкара гол в последните си 4 мача. Лацио спечели 3 пъти поред срещу този съперник във всички турнири.

Прогноза: Верона - Лацио 0:2

 

Сасуоло - Болоня
Стадион: Цита дел Триколоре
Дата: 24.09.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло започна зле сезона, но в последния кръг достигна до първата си победа на гости на Каляри с 1:0.

Болоня беше близо до победа над Интер в последния кръг, след като пред своята публика надигра съперника, но в крайна сметка трябваше да подели точките след 1:1. 

Двата тима нямат много проблеми с травми, но се очаква ключовият Доменико Берарди да липсва отново за домакините, което вреди на играта им.

Прогноза: Сасуоло - Болоня 1:1

 

Фиорентина - Аталанта
Стадион:
Дата: 24.09.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина очаквано загуби с 1:0 в сряда срещу Ювентус, но тимът показа, че може да затрудни втория в класирането с опасни атаки. 

Аталанта за момента се справя с няколкото ангажимента на локално и европейско ниво, но тимът вероятно няма да издържи дълго поради липсата на дълбочина в състава, подобно на Сасуоло в миналата година. За щастие в този отбор няма нито един човек с проблеми.

Фиорентина има добър рекорд от 15 срещи без загуба срещу Аталанта във всички турнири. У дома тимът не е побеждаван в 20 от последните 22 мача.

Прогноза: Фиорентина - Аталанта 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
377