Ювентус - Фиорентина: Торинци ще вземат трите точки


Н. Гавазов

Ювентус - Фиорентина: Торинци ще вземат трите точки

Ювентус - Фиорентина
Стадион: "Алианц", Торино
Дата: 20.09.2017
Час: 21:45
Съдия: Росарио Абисо

Ювентус посреща Фиорентина в мач от петия кръг на Серия А. През миналата седмица "бианконерите" претърпяха тежка загуба при гостуването си на Барселона в стартов мач от груповата фаза на Шампионска лига, но хората на Масимилиано Алегри веднага отговориха на това поражение с победа 3:1 над Сасуоло през уикенда, като Пауло Дибала оформи своя втори хеттрик в рамките на осем дни. След четири изиграни мача Ювентус се намира на трета позиция в класирането, на точка от лидера Интер, който изигра своя мач от кръга вчера.

Фиорентина загуби първите си два си от сезона, но "виолетовите" се върнаха на победния път с две поредни победи с общ резултат 7:1. Въпреки това безпокойството сред феновете продължава да стои, след като някои основни футболисти си тръгнаха през лятото. След 4 изиграни мача Фиорентина е с 6 точки и заема девета позиция в класирането на Серия А.

Домакините не могат да разчитат на контузените Пиаца, Де Шильо, Маркизио и Кедира. Предполага се, че Алегри няма да прави особени ротации в състава, така че Игуаин ще води атаката, а в средата на терена ще се разположат Матюиди и Пианич.

Гостите не могат да разчитат на възстановяващия се Рикардо Сапонара.

Последният двубой между двата отбора бе спечелен от Фиорентина, но преди това торинци записаха пет поредни успеха. Като цяло, фаворит в мача е "Старата дама", която има по-добро качество на състава и е домакин. Ювентус спечели 36 от последните си 37 мача тук, а формата на Дибала е впечатляваща. Победа с марж от два гола изглежда напълно логична, както и това, че Буфон няма да може да опази вратата си.

Прогноза: Ювентус - Фиорентина 3:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230