Анонс на 4-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Серия А

Фиорентина - Болоня
Стадион: Артемио Франки
Дата: 16.09.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина достигна до първата си победа в последния кръг срещу Хелас Верона. Тази среща обаче беше на гости и сега виолетовите ще искат да поздравят и домакинската публика с успех. 

Болоня не успя да спре Наполи в последния кръг и очаквано загуби с резултат 3:0. Тимът обаче се намира на 9-та позиция и 5 места над своя съперник в този ден. 

Двата състава нямат особени липси, а домакините ще са по-мотивирани за успех. Фиорентина запази суха мрежа в последните 5 срещи с Болоня във всички турнири. Последните 5 домакинства срещу този отбор пък домакините спечелиха.

Прогноза: Фиорентина - Болоня 1:0

 

Рома - Хелас Верона
Стадион: Стадио Олимпико
Дата: 16.09.2017 г.
Час: 21:45 ч.

След като последната седмица срещата на Рома в лигата бе отложена, "вълците" успяха и да избегнат загубата от Атлетико Мадрид в Шампионска лига. Испанците може би играха по-добре от домакините тук, но сега опозицията е далеч по-слаба и се очаква Рома да е фаворит.

Хелас допусна 8 гола до момента след 3 кръга и вкара само 1 път. Пътуването до "Олимпико" е едно от най-големите предизвикателства за сезона, като победа за гостите ще е голяма изненада. Верона има и проблеми с контузени играчи.

Рома има 3 поредни равенства с Верона във всички турнири. Верона обаче не успя да победи в 19 от последните си 20 мача на гости. Очаква се Рома да подобри самочувствието си с победа.

Прогноза: Рома - Хелас Верона 1:0

 

СПАЛ - Каляри
Стадион: "Паоло Мадза"
Дата: 17.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

СПАЛ стартира добре сезона, но не се очакваше да направи нещо срещу Интер в последния кръг, и резонно тимът загуби с 2:0. Четирите точки от първите два кръга обаче са добро постижение за новака до тук.

Каляри започна с две загуби в гостувания, но след откриването на новия стадион тимът отпразнува с минимална победа над Кротоне. В състава ще липсва и само контузеният Рафаел, докато при домакините липсващите са четирима.

Марко Бориело ще срещне отбора, който напусна в последния ден на трансферния прозорец, но Каляри е по-опитният и добър отбор на хартия. Нападението на СПАЛ показва добра игра до момента, а Каляри загуби последните си 5 гостувания, допускайки поне по 2 гола в тях.

Прогноза: СПАЛ - Каляри 2:2

 

Торино - Сампдория
Стадион: "Олимпико Гранде Торино"
Дата: 17.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Торино е близо до върха след събраните 7 точки в първите 3 кръга от Серия А. В последната среща на гости на Беневенто тимът имаше проблеми, но успя да покаже желание в края и да достигне до минимален успех. 

Сампдория спечели двете си срещи преди тази с Рома да се отложи. Тимът е свеж след дългата почивка, но и толкова рано през сезона не може реално да се говори за някаква умора. Вероятно щеше да е по-добре тимът да трупа повече минути в сезона. Почивката обаче повлия на здравето и в момента само Додо липсва.

Торино избегна загубата в 11 от последните си 12 домакинства в лигата. Сампдория показва добра форма с поне 2 вкарани гола в последните си 3 мача.

Прогноза: Торино - Сампдория 2:2

 

Наполи - Беневенто
Стадион: "Сан Паоло"
Дата: 17.09.2017 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи стартира сезона в Серия А по перфектен начин с 3 поредни победи. В последния мач на тима в Шампионска лига обаче беше понесена загуба с 2:1 на гости на Шахтьор Донецк. Сега опозицията в лицето на новака Беневенто ще е удобен случай за подобряване на самочувствието.

Беневенто очаквано стартира с 3 загуби и се намира на дъното на таблицата в елита на Италия. В последната среща тимът беше близо до първата си точка, но Торино победи с гол в добавеното време, което със сигурност е наранило морала в състава.

Двата тима са в добро състояние здравословно, но разликата в класите е огромна. Наполи спечели последните си 8 мача в Серия А и не се очаква да сбърка с последния.

Прогноза: Наполи - Беневенто 3:0

 

Киево - Аталанта
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди"
Дата: 17.09.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Киево пострада от тежката програма срещу Лацио и Ювентус в последните два кръга, а и Аталанта може да е тежък съперник с оглед на добрия период на тима миналата година.

Аталанта повиши самочувствието с голям успех срещу Евертън в Лига Европа, но сега идва момента, в който ще се види дали дълбочината в състава е на ниво.

За момента здравето в двата състава е на добро ниво. Откъм форма обаче Киево не спечели последните си 5 мача у дома. Аталанта спечели последните си 3 срещи с Киево във всички турнири.

Прогноза: Киево - Аталанта 0:1

 

Дженоа - Лацио
Стадион: "Луиджи Ферарис"
Дата: 17.09.2017 г.
Час: 21:45

Дженоа загуби последните си 2 срещи и все още търси някаква форма. Иван Джурич трябва да промени нещо преди опасността за изпадане да стане реалност, или той да стане ранен претендент за уволнение.

Лацио победи Витес в Лига Европа след като изоставаше в резултата. Формата на отбора изглежда добра в момента, въпреки контузиите на Нани, Андерсон, Уолъс и наказанието на Пароло. 

При домакините наказани са Бертолачи и Идзо, а Лападула е с травма. Любопитно е, че тимът на домакините няма загуба от Лацио в последните 7 сблъсъка между тези отбори на този стадион. 

Прогноза: Дженоа - Лацио 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
267