Способен ли е Интер да поднесе изненадата в Калчото?


FUTBOL-TV

Способен ли е Интер да поднесе изненадата в Калчото?

Началото на всеки сезон винаги е изпълнено с надежди. Едни отбори се надяват да стигнат до титлата, други до място в евротурнирите, а трети и четвърти пресмятат шансовете си за оцеляване. Всичко това е част от играта, но доста често се пропуска един много важен елемент от нея - моментът на изненадата. Италианската Серия А отново ще привлече погледите на всички свои фенове, а и на доста неутрални зрители. Със своята емоционална черта, Серия А често е поднасяла любопитни развръзки. Много анализатори определиха големите фаворити за титлата, посочвайки Ювентус, Милан и Наполи. Забравят обаче едно име - Интер. Вижте сами какви са предложенията за титла на "нерадзурите" в топ букмейкърите за страната ни, какъвто е Efbet. Повече информация за него и всички останали водещи компании разгледайте в Number1Bets.

Защо точно Интер?

Някои от вас може би ще се запитат, защо пък точно Интер да поднесе изненадата. Е, пропуснатото класиране за евротурнирите в края на миналия сезон може да се окаже и добро стечение на обстоятелствата. Причините зад прогнозите за доброто представяне на Интер са няколко.

Нека стартираме с липсата на евромачове. Интер няма да играе нито в Лига Европа, нито в Шампионска лига. Вниманието на "нерадзурите" ще бъде изцяло насочено към мачовете от домашната сцена. Всички останали фаворити ще играят в Европа. Ювентус, Наполи и Рома са в турнира на шампионите, докато Лацио и Милан ще играят в Лига Европа. Точно Ювентус е сочен като фаворит за трофея от компанията Winbet. Всеки един от споменатите тимове може да жертва участието си в евротурнирите и да се хвърли за титлата в Италия, но това е рядко срещано при отборите извън Англия. По-скоро всеки един ще се бори за добро представяне и на двата фронта, което може да им изиграе лоша шега.

Втората причина и може би най-важната от всички се казва Лучано Спалети. Новият наставник на тима от Милано има богат опит на Апенините и познава много добре всеки един от конкурентните тимове. Спалети пристигна в Интер след края на миналия сезон, а в портала на Number1Bets.com. дори се тиражираха информации за това месеци преди да се случи. Лучано Спалети изгради силна визитка начело на Рома, но сякаш предизвикателството Интер му дойде много по-добро. "Нерадзурите" си намериха страхотен треньор, който има всички качества да ги изведе до титлата в Серия А.

Като трета причина ще изтъкнем състава на Интер. В момента той изглежда доста стабилен и с дълбочина, която "нерадзурите" ще използват по време на дългата кампания. Единствено в централната част на защитата не разполагат с много опции, но все пак новото попълнение Скринар донесе вариативност. Интер изглежда най-стабилен в средата на терена. С привличането на Вечино и Борха Валеро, Интер се сдоби с опитни футболисти за Серия А, които дори се познават от престоя им във Фиорентина. Брозович, Галиардини и Жоао Марио са други ключови играчи в средата на терена, които също ще получат своя шанс за изява. По крилата ще гледаме Перишич, Едер, Кандрева и Габриел Барбоса. Все имена, които обещават успешен сезон.

Ролята на Мауро Икарди

Лучано Спалети разполага с един ключов футболист в центъра на атаката. Аржентинецът Мауро Икарди ще носи доста голяма отговорност през настоящата кампания. Капитанът на "нерадзурите" ще бъде ключова фигура в схемата на треньора и затова ще трябва да се предпази от всякакви травми. Ако всички останали играчи в тима осигурят стабилност и положения, то Мауро Икарди ще трябва да бъде този, който ще реализира. Той бе сред водещите голмайстори през миналия сезон, очаква се да бъде такъв и през този. Ако смятате, че може да оглави листата на реализаторите в Серия А, може да видите какво ви предлагат от Betfair по този въпрос. Едно е сигурно - Икарди ще бележи през този сезон, стига да бъде здрав.

Началото бе обещаващо

Всичко, за което говорим, нямаше да има значение, ако отборът на Интер не печелеше своите мачове. Тимът стартира успешно в първите 2 шампионатни кръга. Икарди откри головата си сметка още в 6 минута на мача с Фиорентина, който бе спечелен с 3 безответни попадения. Не само победата бе важна в този случай, защото видяхме доста по-различен Интер от предишния сезон. Ако това бе случайна победа, то следващата при гостуването на Рома със сигурност не беше. Обрат за Интер и победа с 1-3 насред "Стадио Олимпико". Доминация за "нерадзурите" в атакуващ план и заслужени нови три точки към актива. Икарди се отчете общо с 4 попадения за първите 2 мача - едно страхотно постижение. Пред Интер стоят още доста сериозни тестове, а програмата за двубоите им може да разгледате в сайта на Bet365, който ви предоставя и подробна статистическа информация. Интер започна с победи, започна гръмко и положи основите на един успешен сезон. Само времето ще покаже дали той ще бъде такъв, но истината е, че всички нагласи са налице и само Интер може да направи така, че да се провали в опита си да бъде номер едно.

 

  Сподели
337