Анонс на 2-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А

Беневенто - Болоня
Дата: 26.08.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Беневенто прави домакинския си дебют в Серия А след като в първия кръг новакът загуби на гости на Сампдория с 2:1 миналата седмица.

Болоня започна сезона с равен срещу Торино, като тук ще срещне един от потенциалните отбори, които ще се борят за оцеляване.

Двата състава нямат проблеми и се очаква подкрепата за домакините да е достатъчна за да опита Беневенто да се добере до първите си точки в елита. Болоня ще търси подобрение след точката у дома, като определено притежава опита и формата за да достигне до трите точки.

Прогноза: Беневенто - Болоня 1:1

 

Торино - Сасуоло
Дата: 27.08.2017 г.
Час: 19:00 ч.

Торино не стартира по най-добрия начин, но все пак взе точка от гостуване в Болоня. Сега срещата срещу един от директните съперници в средата на класирането ще е шанс за реабилитация пред собствената публика.

Сасуоло също разочарова на старта след като с Дженоа не си вкараха голове. Тимът може би все още свиква с новия наставник, но феновете милеят за постигнатото преди 2 сезона от клуба.

Валдифиори, Басели и Бойе са аут за домакините, докато в лагера на гостите няма никакви проблеми. Очаква се равностоен двубой между двата тима тук, които все още търсят своята оптимална постройка.

Прогноза: Торино - Сасуоло 2:2

 

СПАЛ 2013 - Удинезе
Дата: 27.08.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Шокиращо новакът СПАЛ успя да вземе точка след 0:0 на гости на Лацио в първия кръг от сезона. Сега собствената публика ще благодари подобаващо на отбора си, който посреща и по-лек противник.

Удинезе загуби от Киево на старта и сега няма да иска да си позволи нов провал срещу един от новите отбори в елита. Само Видмер ще липсва заради контузия за гостите, докато проблемите при домакините са повече откъм контузени.

Удинезе загуби последните си 4 гостувания, като сега е моментът да се търси подобрение.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Удинезе 1:1

 

Наполи - Аталанта
Дата: 27.08.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Наполи спечели с 3:1 първата среща от сезона на гости Верона, след което достигна и групите на Шампионска лига през Ница. Формата на тима изглежда добра в момента и това са лоши новини за Аталанта.

Гостите получиха тежка програма този сезон, и след като домакинстваха на Рома за загуба с 1:0 преди седмица, сега отборът трябва да пътува до Наполи. Миналата година обаче отборът също не започна добре, но завърши в топ 4, така че и нова загуба няма да е края на света.

В двата състава контузени играчи няма, като само Хисай е наказан за домакините. Очаква се Наполи да достигне до победата с оглед на факта, че в Серия А тимът спечели 36 от последните 38 двубоя. 

Прогноза: Наполи - Аталанта 1:0

 

Фиорентина - Сампдория
Дата: 27.08.2017 г.
Час: 21:45 ч.

Загубата на Фиорентина на старта с 3:0 от Интер беше донякъде очаквана с оглед летния период на двата отбора. Сега у дома феновете ще искат по-добро представяне срещу по-лек съперник.

Сампдория се изправи срещу новака Беневенто в първата седмица и след като изостана с 1:0 успя да постигне пълен обрат чрез два гола от Фабио Куалярела, който отново е на линия на върха. Този тим също се промени през лятото, но задържа треньора си и вероятно е по-напред в плановете за кампанията, отколкото Фиорентина.

Последните три срещи между тези отбори бяха равенства. Фиорентина обаче избегна загубата в 19 от последните си 20 домакинства и това не трябва да се подценява.

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 1:1

 

Кротоне - Верона
Дата: 27.08.2017 г.
Час: 21:45 ч.

След като не подобри състава си през лятото, особено на фона на Милан, не се очакваше Кротоне да постигне нещо срещу тима от "Сан Сиро" освен резултатна загуба. В срещата бе изгонен и Федерико Цечерини, който сега ще отсъства заедно с контузения Александър Тонев.

Верона също имаше тежка програма на старта с Наполи, като подобно на своя домакин допусна 3 попадения, но поне се отчете с един гол обратно за крайното 3:1. 

И двата тима тук трябва бързо да преодолеят загубата от големите в лигата, тъй като позицията в класирането за тези отбори в крайна сметка ще се определи от срещите с равностойните в таблицата. Верона загуби последните си 4 гостувания, което е тревожна статистика.

Прогноза: Кротоне - Верона 1:0

 

Киево - Лацио
Дата: 27.08.2017
Час: 21:45

Киево започна добре след победата над Удинезе в първия кръг. 

Лацио разочарова с първото си представяне след спечелването на Суперкупата на Италия срещу Ювентус. Тимът посрещна новака СПАЛ и не успя да стигне до гол в 0:0. Фелипе Андерсон и Кристиано Ломбарди са контузени за състава, но е невъзможно тук да се търси причина за безголовото равенство от миналата седмица.

Лацио има добър рекорд срещу Киево. В последните 14 двубоя Лацио загуби само веднъж от домакините. Очаква се подобрение на формата на гостите.

Прогноза: Киево - Лацио 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
289