Тоти стана директор на Рома


И. Ангелов

Тоти стана директор на Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти разкри въодушевлението си след като обяви, че остава в отбора в качеството си на директор. Новата работа 40-годишният идол на "вълците" ще започне от понеделник, като пред Roma TV италианецът каза:

"Първата част от живота ми, като футболист, приключи. Сега втората част започва като директор. Надявам се да се справя толкова добре, колкото и на терена. Това е нова фаза и ново предизвикателство. Ще ми трябва време, стъпка по стъпка, да разбера каква роля е подходяща за мен. Ще опитам да помогна на всеки, от младежите до председателя. Не зная колко време ще ми е нужно.

"Има хора, които мислят за ролята си след края на кариерата на терена. До 28-ми май аз мислех само за играта на терена. Сега имам шанс да работя с Рома, със спортния директор Мончи, президента Палота и треньора Ди Франческо. Късметлия съм да познавам този клуб добре и трябва да разбера какво да правя и каква е най-добрата роля за мен.

"В момента искам да съм всичко - важен човек за Рома. Аз мисля, че бъдещето ще е красиво, защото аз ще си избера роля. Ди Франческо? В прекрасни отношения сме."

  Сподели
254