Бонучи ще убеждава Мората за Милан


Бонучи ще убеждава Мората за Милан

Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората все още има намерение да смени клуба през лятото, а най-вероятен вариант за него е Милан, твърди Marca. По-рано стана известно, че Манчестър Юнайтед не успя да се договори с Кралския клуб за Мората, тъй като испанците така и не отстъпиха в цената на играча, след което англичаните подписаха с Ромелу Лукаку.

През миналата седмица стана известно, че Милан се е насочил към Мората, но по-малко от 24 часа след появата на тази новина се разбра, че "росонерите" се отказват от нападателя, заради високата цена, която Реал иска за своя футболист.

Независимо от всичко това Marca отново повдига темата с Алваро. Изданието твърди, че новото попълнение на "росонерите" Леонардо Бонучи, който игра заедно с Мората в Ювентус, ще се опита да уговори испанеца да дойде в Милан. Не е ясно доколко е достоверна тази информация, но Реал Мадрид не възнамерява да отстъпва от цената 90 милиона евро за Мората, което по никакъв начин не импонира на Милан - италианският клуб е готов да плати 60 милиона евро и нито цент повече.

 


3347