Лацио и Сампдория си вкараха десет гола


И. Ангелов

Лацио и Сампдория си вкараха десет гола

Лацио посрещна Сампдория в срещата от поредния тридесет и пети кръг на италианската Серия А. Днес домакините от "Щадио Олимпико" достигнаха до победа със 7:3 над своя противник, който завърши срещата и с човек по-малко. Любопитното е, че само Имобиле се повтори като реализатор на гол в срещата.

Всичко започна с гол на Кейта за домакините още във 2-ата минута, когато той бе изведен от Савич зад отбраната и стреля в далечния ъгъл за 1:0. Нападателят спечели и дузпа в 14-ата минута, когато отново бе изведен зад защитата, но Скриниар го застигна и повали в гръб, за което бе и изгонен. Зад бялата точка застана Имобиле и той не сбърка за 2:0.

В 32-ата минута Линети върна попадение за 2:1 след едно подаване по земя от Куалярела от дясно, което достигна до нападателя на празна врата. 3:1 стана в 36-ата минута след корнер за домакините, при който Лулич центрира около гол-линията, вратарят не излезе и Хоет вкара от непосредствена близост.

В 38-ата минута Фелипе Андерсон си спечели дузпа и я реализира категорично за 4:1. В 45-ата 5:1 направи Де Врий, включил се на дъгата да завърши подаване от Биглиа по чудесен начин.

След почивката 6:1 направи Лулич в 65-ата минута след центриране на Патрич и удар с глава. 5 минути след това Имобиле стигна до второто си попадение след красива атака, завършила с двойно подаване между нападателя и Кейта в наказателното поле и удар през краката на вратаря - 7:1.

В 72-ата минута Куалярела оформи 7:2 след дълго подаване на Реджини от собствената половина над отбраната, перфектно овладяване и хладнокръвен завършек. Отново Куалярела завърши добрия си мач с гол от дузпа в 90-ата минута за десетото попадение в този мач.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
133