Бащата на Неймар заплаши с напускане на Испания


Н. Гавазов

Бащата на Неймар заплаши с напускане на Испания

Бащата на нападателя на Барселона Неймар разказа при какви обстоятелства играчът може да напусне каталунския клуб и да премине в друго първенство.

"Ние започнахме преговори за продължаване на договора, но има определени въпроси, които трябва да решим. Не искаме да се примиряваме с неопределеността около ситуацията със сегашните данъци. Не ни е лесно, атакуват ни от всички страни - както бразилските данъчни, така и испанските. Водим преговори с тях, опитваме се да разрешим ситуацията, защото не искаме след две, три, четири, пет или десет години прекарани в Испания да получим неприятен сюрприз", заяви Неймар да Силва.

"Собственици сме на марката Неймар, имаме бизнес от 2006 година и искаме спокойно да живеем, осъзнавайки, че всичко е наред и нищо не нарушаваме. Трябва да знаем, че в Испания ще ни позволят да продължим работата си. Не искам да говоря за думата "преследване", но ще напуснем страната, ако ситуацията не се промени. Ако ние сме проблем за тази страна, тогава не може да останем тук. По-рано никога не сме имали проблеми с данъците", каза още бащата на играча.

 

  Сподели
156