Валенсия сломи Сарагоса за едно полувреме игра (видео)


.

Валенсия сломи Сарагоса за едно полувреме игра (видео)

Съставът на Валенсия победи Сарагоса с 3:1 като домакин в мач от 10-я кръг на испанската Примера дивисион. И трите попадения за "прилепите" паднаха през първото полувреме на срещата, като техни автори бяха Хуан Мата в 17-ата, Давид Вийя в 40-ата и Пабло Ернандес в 41-ата минута. Почетното попадение за гостите на стадион "Местая" отбеляза Агияр в 65-ата минута на двубоя.

През първото полувреме домакините напълно надиграха своя съперник и логично стигнаха до три безответни гола във вратата на Сарагоса до почивката. В 17-ата минута Давид Силва намери Мата в наказателното поле на гостите, който преодоля Валехо за 1:0. В 40-ата Давид Вия удвои резултата след асистенция на Пабло Ернандес, а само две минути по-късно ролите се размениха, като този път Вия асистира на Пабло Ернандес, който направи резултата класически.

През втората част "прилепите" леко намалиха оборотите и позволиха на гостите от Сарагоса да стигнат до почетно попадение в мача. В 65-ата минута Агияр преодоля Сесар Санчес за крайното 3:1 в полза на Валенсия.

След тази победа възспитаниците на Унай Емери се изкачиха на 3-о място във временното подреждане с актив от 21 точки. Отборъ на Сарагоса пък заема 13-а позиция с 11 пункта.

Ето и резултатите от останалите срещи играни днес:

Валядолид – Херес - 0:0
Спортинг Хихон – Еспаньол - 1:0
Расинг Сантандер – Атлетик Билбао - 0:2
Алмерия – Осасуна - 2:0

Видео: Тук

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ 

  Сподели
130