Барса няма да срещне проблеми с хита Майорка


.

Барса няма да срещне проблеми с хита Майорка

Барселона посреща хита на сезона Майорка в среща от поредния кръг на испанската Примера дивисион. Каталунците са лидер в класирането с 23 точки, докато тимът от Балеарските острови заема престижната 5 позиция със 17.

Барса влиза в двубоя след тежко гостуване в мразовития Татарстан, където се сблъска с руския шампион Зенит в среща от Шампионската лига. След равностойна игра двата тима завършиха при нулево равенство и така групата се завърза изключително много. Преди това в мач от Примера момчетата на Пеп Гуардиола неочаквано загубиха точки срещу Осасуна при 1:1 в Памплона. Така спокойно можем да кажем, че тимът не показва убийствена форма, което вероятно се дължи на събрана умора в някои от звездите, най-вече лидерите от началото на сезона Меси и Ибра. Вероятно е те да получат почивка, защото следват тежки мачове – гостуване на Атлетик Билбао, ключово домакинство на Интер и Ел Класико.

Майорка, както вече споменахме е в убийствена форма като основната причина за доброто класиране на тима са домакинските срещи. Тимът е с 5 победи в 5 мача пред своя публика. Навън обаче все още няма успех като в 4 срещи има 2 загуби и две равенства.  През миналия сезон на “Оно Естади” островитяните победиха настоящия си съперник с 2:1, което ще им даде самочувствие за мача. Иначе за последните си 10 мача с Барса Майорка има 8 загуби. Наставникът Грегорио Мансано е в неприятна позиция, тъй като клубът е закъсал финансово и шефовете не отпускат много пари. Това обаче показва, колко добре спецът върши своята работа.

Хосеп Гуардиола няма проблеми с контузени и наказани футболисти, но както вече споменахме може да реши да даде почивка на някои. След наказание за Майорка се връщат Хосеми  и Иван Рамис и така всички са на разположение и за наставника Мансано.

За Барселона трите точки са от изключително значение с оглед да се запази преднината на върха. Едва ли тимът на Майорка ще запише своя първи успех като гост точно на “Камп Ноу”, но поне може да се опиат да затрудни до крайна степен домакините.

Последни 5 мача:
Барселона: РРППЗ
Майорка: ПЗРПЗ

Коефициенти на bwin:
Барселона – 1,15
Равен – 7,50
Майорка – 13,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140