Вия: Изправихме се срещу велик отбор


.

Вия: Изправихме се срещу велик отбор

След срещата срещу Манчестър Юнайтед снощи, Давид Вия е бил много щастлив, въпреки загубата, че започва сезона с клуба си Валенсия, и е впечатлен от играта която са показали съперника им съобщава Marca тази сутрин. Звездата на астурийците заяви, че са започнали добре, но в последствие са били надиграни.

"През първата част стояхме много добре, но през второто противникът ни надигра по всички части на терена. Въпреки всичко за мен е удоволствие да бъда в състояние да продължа да играя за Валенсия. Това е началото и ние ще се представим по-добре в бъдеще", казва нападателят пред изданието.

"Има още много неща които трябва да подобрим и особено физическата си подготовка защото ни липсваше скорост", продължава Вия.

"Тази вечер се изправихме срещу велик отбор и той ни показа, че трябва да подобрим физическата си подготовка", завършва звездата на Валенсия.

Снощи Манчестър Юнайтед победи Валенсия с 2:0 в контролна среща между двата отбора, играна на "Олд Трафорд" като головете за "червените дяволи" бяха дело на Уейн Рууни и Том Клевърли. Димитър Бербатов смени Оуен в 55 минута и игра до края на срещата, а в 88 минута му отмениха гол от засада.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
132