Горещо: Карим Бензема е футболист на Реал!


.

Горещо: Карим Бензема е футболист на Реал!

"Transfert de Karim Benzema au Real Madrid"

Под това заглавие се появи информацията в официалният сайт на Олимпик Лион преди минути. По-надолу публикуваме информацията от сайта, препечатана буквално:

""Олимпик Лион са информирани и съгласни за договора с Реал Мадрид относно условията по прехвърляне на националния играч Карим Бензема за сумата от минимум 35 милиона евро, и като се добавят различни бонуси свързани със спортните резултати, максималният трансфер ще достигне 41 милиона евро.


Преди няколко дни Карим Бензема е информирал президента Жан Мишел Аулас за желанието си да завършат по-бързо преговорите , отколкото беше предвидено първоначално от мадридския клуб, който винаги е бил неговата преференция след Олимпик Лион.


Играчът искаше да се възползва от възможността, предлагани му от Реал Мадрид да бъде един от най-важните елементи на своята амбициозна нова политика към някои от големите играчи в света.
Олимпик Лион приема решението на Карим Бензема и условията по договора , удовлетворяващи всички страни.
Клубът пожелава на Карим най-големи успехи с Реал Мадрид."

През целия ден изтичаха противоречиви информации, започнали от една невинна реплика на генералния директор на Кралския клуб Хорхе Валдано, за да се стигне в тези часове до развръзката: Бензема е футболист на Реал Мадрид.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
169