Марка: Реал и Милан се разбраха за Кака


.

Марка: Реал и Милан се разбраха за Кака

Бъдещият президент на Реал Мадрид Флорентино Перес вече е подписал споразумение с Милан, което позволява на звездата на “росонерите” Рикардо Кака да премине на “Сантяго Бернабеу” през лятото, гръмна в днешния си брой “Марка”.

Според изданието договорът бил сключен още на 16 март, когато Перес, който само чака изборите, за да оглави Лос Меренгес, се срещнал с Адриано Галиани.

Сумата, която Реал ще преведе по сметките на италианците е около 60 милиона евро, които ще бъдат изплащани в следващите 4 години. Все още липсва съгласието на Кака, на когото му предстоят преговори по личните условия.

На “Бернабеу” той ще носи фланелката с номер 5, която принадлежеше на Зинедин Зидан в ерата “Галактико”. Явно от днес започва нова велика сага, в която е замесен кака. През зимата той бе на път да премиен в Манчестър Сити, но отказа мултимилионната оферта, за да играе в голям клуб.

Адриано Галиани успокои страстите пред “Гадзета дело Спорт”, казвайки че срещата на 16-ти е била във връзка с делата на Г-14: “Ако Перес поиска Кака ще каже първо на мен. Едва ли ще използва медиите. Но Кака не се продава и ссе надявам, че Флорентино се е примирил с това”.

  Сподели
152