Реал и Барса ще са равни на Бернабеу


И. Ангелов

Реал и Барса ще са равни на Бернабеу

Реал Мадрид - Барселона 
Стадион: Сантиаго Бернабеу 
Дата: 21.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Лидерът в испанската Ла Лига среща вторият в класирането, при 8 точки разлика и 7 мача до края, и вече умората от целия сезон ще има значение за двете страни. Реал Мадрид достигна до дузпи в тежка среща с Манчестър Сити в Шампионска лига и над два часа игра.

Барселона посреща няколко човека обратно от контузии и напусна Шампионска лига след загуба от ПСЖ. Желанието на играчите и феновете на този отбор е Шави да напусне с трофей след този сезон, което обаче изглежда трудно в момента. 

Откъм състави, новините са по-лоши при домакините, където Винисиус и Карвахал напуснаха накуцвайки срещата с Ман Сити. Сега те са под въпрос и ще преминат късен преглед. Алаба и Куртоа остават извън тима с травми. 

При гостите в състава се връщат Левандовски, Мартинез и Кансело. Гави и Балде остават аут. Араухо ще стартира свеж но в неясно психическо състояние след ранното му изгонване срещу ПСЖ, където може и да бъде винен за отпадането.

Реал Мадрид няма загуба в 25 мача в Ла Лига и последно надви Барселона на този стадион през октомври. Барса не допусна гол в 6 поредни кръга. Очевидно ни очаква един от най-качествените двубои за сезона, като психиката ще е на страна на домакините, но заедно с умората, а свежестта отсреща ще бъде уравновесена с липсата на настроение.

Прогноза: Реал Мадрид - Барселона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Щеген
   
Пау
Араухо
Коунде
Кансело
Гюндоган
Йонг
Педри
Феликс
Левандовски
Рафиня
Хоселу
Родриго
Белингам
Камавинга
Чуамени
Валверде
Менди
Вазкес
Милитао
Рудигер
   
Лунин
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Барселона 1:1

  Сподели
238