Реал ще прегази Райо Валекано


И. Ангелов

Реал ще прегази Райо Валекано

Райо Валекано - Реал Мадрид 
Стадион: Естадио де Валекас 
Дата: 18.02.2024 г.
Час: 15:00 ч.

Когато последно тези два отбора се срещнаха в столичното дерби, видяхме 0:0 на "Сантиаго Бернабеу". Сега обаче победа на гостите може да помогне още за увеличаването на преднината на върха в класирането. Домакините ще търсят подобрение при новия временен мениджър Иниго Перес, което се и очаква, но задачата му е трудна срещу първенеца.

Уволнението на Франсиско Родригес при Валекано не бе изненада защото той не спечели 6 поредни мача и тимът чака победа от септември у дома. Надали в момента се очаква победа от феновете, но те ще се надяват поне на подобрение в играта. Последната победа на Райо над Реал бе през 2022 г. когато Алваро Гарсия и Оскар Трехо вкараха, но формата на противника в момента е доста добра.

Реал Мадрид няма загуба в 18 кръга. Срещу Райо Валекано не загуби 19 от последните 21, докато домакините са в поредица от 3 загуби.

Поне контузените при домакините са малко, и то само Диего Мендез е с проблем. При "белия балет" Ферлан Менди е наказан и травми носят Куртоа, Милитао, Алаба и Рудигер, а Винисиус е под въпрос.

Прогноза: Райо Валекано - Реал Мадрид 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Чуамени
Начо
Вазкес
Гарсия
Валверде
Кроос
Камавинга
Белингам
Родриго
Винисиус
Камейо
Фрутос
Перес
Паласон
Валентин
Трехо
Еспино
Балиу
Мумин
Лежон
   
Димитриевски
 
Райо Валекано (Иниго Перес)

Обоснована прогноза: Райо Валекано - Реал Мадрид 0:3

  Сподели
179