Бербо очаква Почетино да бъде уволнен тази вечер


Н. Гавазов

Бербо очаква Почетино да бъде уволнен тази вечер

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов очаква Челси да уволни мениджъра Маурисио Почетино, ако "сините" отпаднат от ФА Къп в сряда вечер.

В сряда вечерта Челси ще играе повторение на 4-ия кръг на ФА Къп, биейки се срещу Астън Вила, който в момента е в топ 4 на Висшата лига.

И въпреки че Почетино многократно е призовавал хората да бъдат търпеливи, Бербатов не смята, че собствениците на Челси ще простят на Маурисио за поражението им на "Вила Парк".

"Няма да се изненадам, ако Челси уволни Маурисио Почетино, ако загубят.

Челси похарчи толкова много пари за играчи - и те имат добри играчи - но е очевидно, че не играят добре. Последният им мач, когато Челси загуби с 2:4 на "Стамфорд Бридж", бе отличен пример за хаоса на терена. Виждате, че на моменти Челси изглежда изгубен и не знае какво да прави."

"Разбира се, невъзможно е да се отървеш от целия отбор. Мениджърът винаги трябва да е първи. Почетино винаги се е опитвал да каже, че Челси е дългосрочен проект, но във футболните клубове собствениците нямат това търпение. Мисля, че ако Челси загуби следващия си мач, Почетино ще бъде уволнен“, заяви Бербатов пред Betfair.

  Сподели
321