Сензацията е налице - Реал загуби от Хихон, пред погледа на Феномена (видео)


В. Мухарски

Сензацията е налице - Реал загуби от Хихон, пред погледа на Феномена (видео)

Реал Мадрид загуби сензационно като домакин на Спортинг Хихон с минималното 0:1. По този начин "белите" почти нямат шансове за за титлата. Наставникът на мадридчани Жозе Моуриньо загуби като домакин за първи път от 9 години насам. Участие в срещата не взеха звездата на отбора  Кристиано Роналдо, както и контузените Карим Бензема и Марсело Виейра, освен това наказан да не играе в срещата бе Чаби Алонсо.

Преди началото на срещата, на "Сантиаго Бернабеу" се появи Луиш Назарио да Лима - Роналдо. Феномена бе топло посрещнат от феновете и играчите на Реал, като освен това той вдигна специална награда.

Още в самото начало на срещата Карвальо вкара топката в мрежата на гостите, но съдията не зачете попадението. Играчите на Реал владееха инициативата, но не стигаха до чисти голови положения. В края на първата част Сами Кедира нямаше шанс пред гола.

В началото на второто полувреме Адебайор пробва задна ножица, но не сполучи. Tака се стигна до 78-ата минута когато Мигел де лас Куевас се разписа във вратата на Касийяс, пред смълчаните трибуни на "Сантиаго Бернабеу". След това попадение, възпитаниците на Жозе Моуриньо хвърлиха всички сили в атака, но Адебайор, Кедира и Игуаин пропуснаха от добри ситуации. По този начин Реал остава на 7 точки зад Барса.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
242